Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Angelina Jolie, apariţie spectaculoasă alături de copiii ei la premiera noului film „Maelficent“ FOTO

Publicat:

(44 de ani) a avut o aparitie spectaculoasa pe covorul rosu al premierei noului film „Maleficent“. Actrita americana a fost insotita de cinci dintre cei sase copii pe care ii are cu fostul sot, .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anul Puccini va fi sarbatorit la Opera Naționala din Cluj cu o premiera spectaculoasa

14:35, 20.04.2024 - Opera Naționala Romana Cluj-Napoca prezinta, in acest weekend, premiera operei Tosca, un spectacol realizat in parteneriat cu Institutul Cultural Italian, Ambasada Italiei și Artexim pentru a celebra Anul Puccini in Romania.

Cum arata acum Valentin Ceausescu! Aparitie rara a celui care a creat Steaua ’86, echipa ce a cucerit Cupa Campionilor Europeni!

12:05, 17.04.2024 - Valentin Ceausescu a avut o aparitie rara, la premiera documentarului despre Ilie Nastase, „Nasty”. Iata cum arata acum Valentin Ceausescu, la 76 de ani. Fiul dictatorilor Nicolae si Elena Ceausescu a fost mereu apropiat de Ilie Nastase. Valentin Ceausescu a mers acum sa isi sustina prietenul, la premiera…

Angelina Jolie a facut noi dezvaluiri despre 'idolul femeilor', Brad Pitt: 'Are o istorie a abuzurilor fizice!'

20:55, 06.04.2024 - Batalia juridica dintre Angelina Jolie si Brad Pitt continua. Joi, actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a afirmat ca "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016", relateaza NEWS.RO.

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Angelina Jolie face noi acuzații impotriva lui Brad Pitt: Abuzurile fizice ar fi a inceput cu mult inainte de 2016

17:30, 06.04.2024 - Batalia juridica dintre Angelina Jolie si Brad Pitt continua. Joi, actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a afirmat ca "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016".

Fosta patinatoare i-a lasat masca pe toți! Apariție spectaculoasa la 71 de ani: „Nemuritoare!”

09:55, 12.03.2024 - Creatoarea de moda Vera Wang, fosta patinatoare, i-a uimit pe toți la petrecerea care a avut loc dupa gala Premiilor Oscar 2024. Vera Wang, una dintre personalitațile din industria modei, a fost invitata la petrecerea Vanity Fair, de dupa ceremonie. Și a atras toate privirile, aratand spectaculos. FOTO.…


Ce parere ai despre aceasta stire?