Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andrei şi Kamara de la "Alb Negru" iubesc nebuneşte! Piesa "Love, love" face furori pe Internet

Publicat:

Sunt simpatici, au carisma, sunt extrem de talentati si emana energie prin toti porii. Baietii de la , Ralflo si Rares au fost invitati în platoul emisiunii "", de la , unde au pregatit un moment special.

Veseli, relaxati, artistii ne-au încântat cu piesa "Love, love", cel mai recent single al lor.

este una dintre cele mai apreciate trupe din România

Îti mai aduci aminte de transformarile spectaculoase de la "Te cunosc de undeva"? Una dintre cele mai apreciate a fost cea…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Smiley ii inchide gura lui Dinu Maxer și spune de unde a luat titlul melodiei „S-a furat mireasa”: „Acum vreo 8 ani am avut ideea de a face piesa asta”

14:51, 25.04.2024 - Smiley dezvaluie de unde el și Damian Draghici s-au inspirat pentru melodia „S-a furat mireasa”, pe care au lansat-o de curand. Lui Dinu Maxer i s-a parut prea rapid ca cei doi artiști au scos pe piața o piesa cu același titlu ca una dintre piesele lui. In urma cu o zi, Damian Draghici și Smiley au…

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

Star Matinal. Kalin Brothers versus Dima Trofim. Frații virali pe TikTok și prezentatorul de la Antena Stars s-au intrecut in breakdance / VIDEO

11:30, 13.03.2024 - Kalin Brothers au ajuns dintr-o intamplare in Romania, iar astazi au fost prezenți in platoul Star Matinal. Cei doi au vorbit despre inceputurile carierei lor in dans, dar s-au și „intrecut” cu Dima Trofim la breakdance.

Star Matinal. Cantareața din Romania, speriata de hoți. Locuința i-a fost sparta de doua ori. A fost nevoita sa vanda casa: „Au stat pe balcon sa ma aștepte”

12:46, 27.02.2024 - O artista din Romania a trecut prin momente grele, dupa ce s-a trezit ca locuința i-a fost sparta de doua ori. I-au fost furate de la bijuterii pana la actele firmei, iar hoții voiau sa plece și cu mașinile.

Kamara, tata pentru a doua oara? Ce spune artistul despre inca un copil: “Iți ia tot” EXCLUSIV

21:41, 24.02.2024 - Kamara este unul dintre cei mai iubiți artiști din Romania, fiind component al trupei Alb Negru. Dupa cum știm artistul are un fiu, pe nume Leon. Din pacate, copilul a fost diagnosticat cu tetrapareza spastica, iar de-a lungul timpului a trecut prin foarte multe operatii. Pana la varsta de 18 ani, Leon…

Star Matinal. Kamara și Gabriella Nastas, primele declarații dupa casatorie. Cei doi indragostiți au avut mari emoții: „Surprinzator... / VIDEO

12:10, 23.02.2024 - Kamara și Gabriella Nastas au facut primele declarații, dupa ce s-au casatorit. Cei doi indragostiți au avut mari emoții, chiar daca nu au devenit soț și soție pana la adanci batraneți. Ce au marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Kamara s-a casatorit cu Gabriella Nastas! Cei doi indragostiți au facut marele pas / VIDEO

11:00, 23.02.2024 - Gabriella Nastas i-a pus inima pe jar lui Kamara! Cei doi s-au casatorit! Imaginile de la eveniment, in exclusivitate pentru Antena Stars. Indragostiții au facut marele pas, dar certificatul nu este unul obișnuit. Iata cat timp dureaza juramantul dintre ei.

Star Matinal. Kamara și iubita, Gabriella Nastas, și-au deschis o afacere. Cu ce se ocupa cei doi indragostiți: „Daca vrei sa ai succes...” / VIDEO

13:06, 15.02.2024 - Kamara și iubita lui, Gabriella Nastas, și-au deschis o afacere in București. Artistul este foarte increzator in forțele proprii, iar, in exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, el a vorbit despre afacere. Iata cu ce se ocupa cei doi indragostiți in prezent!


Ce parere ai despre aceasta stire?