Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Ana Mocanu, ce bine arăți! Cum s-a pozat fosta asistentă TV

Publicat:

Fosta asistenta TV, , s-a pozat pentru admiratorii sai de pe rețelele de socializare imbracata intr-o rochie foarte sexy! Evident, nici internauții nu au stat pe ganduri și i-au scris acesteia.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ana Maria Mocanu, din nou in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat: „Este o necesitate” / FOTO

12:21, 05.04.2024 - Ana Maria Mocanu a ajuns, din nou, in cabinetul medicului estetician. Fosta asistenta TV spune ca a fost mai degraba nevoita sa apeleze la o intervenție decat pentru ca și-a dorit, așa ca, s-a lasat pe mainile specialistului. In plus, iși dorește sa iși faca și o alta procedura peste cateva luni.

Asistenta de la Neatza de care Mihaelei Radulescu ii era „frica”. L-a banuit mult timp pe Dani Oțil ca o insala cu ea: „Aveam crush pe ea toți”

17:55, 03.03.2024 - Dani Oțil a facut dezvaluiri la care nimeni nu se aștepta. Celebrul prezentator TV a marturisit ca fosta lui iubita, Mihaela Radulescu, l-a banuit pe acesta de infidelitate. Femeia cu care credea ca Dani are o relație ascunsa a fost chiar o fosta asistenta TV a matinalului. Dani Oțil, banuit de infidelitate…

„Evident ca ma enervez”. Sanziana Negru, criticata de fani, pe internet. Ce explicație le-a dat fosta concurenta de la America Expres celor ce o urmaresc / FOTO

18:11, 16.02.2024 - Sanziana Negru a fost criticata de fani pe internet, dupa ce cainele ei i-a devastat locuința. Dupa o zi aglomerata, iubitei lui Ștefan Floroaica nu i-a venit sa creada ce a vazut cand a ajuns acasa. Iata ce explicație le-a dat fosta concurenta de la America Expres celor ce o urmaresc!

Imagini cu casa in care locuiește Teo Trandafir. Ce pretenții a avut pentru bucataria vilei

15:00, 11.02.2024 - Teo Trandafir locuiește intr-o superba vila, in București, alaturi de fiica ei, Maia. Prezentatoarea a fost nevoita sa stea cu chirie pana cand casa din zona de Nord a Capitalei a fost complet renovata dupa dorințele sale.In vara anului 2019, Teo Trandafir a achiziționat o casa in zona de Nord a Bucureștiului,…

Fosta asistenta de la Acces Direct, in doliu! I-a murit mama: „Dumnezeu sa iți lumineze calea” / FOTO

14:15, 06.02.2024 - O fosta asistenta de la Acces Direct trece prin momente dificile, dupa ce mama ei a murit. Tanara avea o relație speciala cu femeia care i-a dat viața și cu greu poate accepta ca, de acum, mama nu ii va mai este alaturi fizic.


Ce parere ai despre aceasta stire?