Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimentele pe care le mânânci se răsfrâng asupra tenului tău. Ai grijă la alcool, lactate şi gluten

Publicat:

1. Tenul-lactate. Pe masura ce imbatranim, organismul iși pierde funcția de a digera laptele, astfel apare intoleranța la lactoza și starea de inflamare in organism. De aici, avem ochii umflați, cearcane, puncte albe pe barbie, ten acneic. Daca banuim ca avem intoleranța la lactoza este bine sa scoatem din dieta lactatele timp de 3 saptamani, iar tenul ni se va curața automat, scrie doctorulzilei.ro.

2. Tenul-vin. Consumul excesiv de alcool nu este bun pentru ca dauneaza ficatului, insa, chiar și consumul ocazional de alcool ne lasa urme adanci pe ten. Atunci cand bei vin, obrajii incep…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ai grija la ce mananci! Cum recunoști branza falsa, plina de chimicale, cand o cumperi din magazin

19:00, 25.03.2024 - Specialistii au tras un semnal de alarma si ne invata cum sa recunoastem branza naturala fara chimicale. Cel mai important este sa citiți eticheta inainte de a cumpara. Daca va gandeați ca branza de la supermarket sau din piețe este naturala și fara chimicale, va inșelați. Cum recunosti branza naturala?…

Rețeta perfecta pentru post: Ciorba de ștevie acrita cu zeama de varza

16:00, 22.03.2024 - Ștevia, ingredientul principal al acestei ciorbe, are numeroase beneficii pentru sanatate datorita conținutului ridicat de antioxidanți, vitamine și minerale esențiale. Este cunoscuta pentru proprietațile sale antiinflamatoare, fiind benefica pentru sistemul cardiovascular și combaterea bolilor cronice.…

Mituri despre lactate demontate de nutriționiști. „Nu trebuie sa le elimini complet atunci cand ai intoleranța la lactoza”

09:20, 08.03.2024 - Mulți dintre noi avem impresia ca lactatele devin mai greu de digerat pe masura ce imbatranim, dar acestea aduc beneficii pentru sanatate, ca parte a unei diete echilibrate. Nutriționiștii demonteaza cele mai intalnite cinci mituri legate de produsele lactate.

Cat de periculoase sunt, de fapt, bauturile dietetice. Boala perfida declanșata de consumul acestora

11:10, 06.03.2024 - Consumul a doi litri sau mai mult pe saptamana de bauturi indulcite artificial crește cu 20% riscul unei batai neregulate a inimii, numita fibrilație atriala, in comparație cu persoanele care nu beau nimic, a constatat un nou studiu citat de CNN .Cunoscuta sub numele de fibrilație atriala, fibrilația…

Ce se intampla cu rinichii tai daca mananci iaurt in fiecare zi. Specialiștii au spus categoric

20:40, 05.03.2024 - Iaurtul este considerat o opțiune sanatoasa pentru organism, susțin specialiștii. Este o sursa buna de proteine ​​de inalta calitate, ușor de digerat și bogata in aminoacizi esențiali. Dar ce se intampla cu rinichii tai daca mananci iaurt in fiecare zi! Iata ce spun medicii. Ce se intampla cu rinichii…

In ce consta ciudata dieta mono. In ciuda criticilor, da rezultate foarte bune

11:10, 29.02.2024 - Ce este Dieta Mono?Dieta Mono se refera la consumul unui singur aliment la fiecare masa sau, in unele variante, la consumul unui singur aliment pentru o perioada determinata de timp. De exemplu, un adept al acestei diete ar putea manca doar banane pentru micul dejun, doar orez pentru pranz și doar cartofi…

Cele mai frecvente 3 simptome ale cancerului de tiroida pe care nu ar trebui sa le ignori 

17:51, 27.02.2024 - Cancerul tiroidian este o creștere anormala a celulelor tiroidiene ce are potențialul de a se raspandi in alte parți ale corpului. Acesta se dezvolta in momentul in care celulele tiroidiene care formeaza glanda in forma de fluture ce este situata dedesubtul corzilor vocale aduna mutații genetice care…

Cum sa traiești cu intoleranța la lactoza: sfaturi și trucuri

10:20, 13.02.2024 - Intoleranța la lactoza este o afecțiune digestiva destul de frecvent intalnita, caracterizata prin incapacitatea organismului de a descompune lactoza, un zahar natural prezent in lapte și alte produse lactate, ca urmare a unui deficit de lactaza.


Ce parere ai despre aceasta stire?