Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexandra Drumea vrea să renunţe la imobiliare pentru meseria de cofetar: "Fetiţa mea m-a determinat să fac asta!"

Publicat:

Chefi la cuțite, premiera sezonului 7. Noul sezon "Chefi la cuțite" a strans cei mai mulți candidați in etapa audițiilor pe nevazute, toți uniți de aceeași pasiune pentru gatit. A fost record de farfurii ajunse in fața celor trei chefi pentru degustare. Printre ei, , agent imobiliar cu dorința de a deveni cofetar.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a determinat-o pe Lacramioara Pintilie de la Chefi la cuțite sa revina in Romania din Italia. Vrea sa iși deschida un laborator de cofetarie in Reșița

19:56, 20.04.2024 - Lacramioara Pintilie i-a cucerit pe jurați cu preparatul adus la preselecții. Concurenta a primit cuțitul de aur de la Chef Richard Abou Zaki. Are in spate o experiența de 16 ani in bucatarie, mare parte din ea acumulata in perioada in care muncea in Italia.

Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Irina Fodor, anunț important pentru jurații emisiunii! Tema jocului pentru amuleta le-a dat batai de cap: „Astazi facem...” / VIDEO

21:10, 08.04.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 8 aprilie 2024, a emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1 a adus noi provocari pentru cei patru chefi. Irina Fodor a facut un anunț important pentru jurați! Tema jocului pentru amuleta le-a dat batai de cap acestora! Iata ce trebuie sa faca in aceasta seara!

Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Regina Intunericului, Gabriela Lucuțar, apariție surpriza in platou! Povestea femeii care vorbește cu morții: ”Am fost trimisa sa...” / VIDEO

00:15, 28.03.2024 - Jurații au avut parte de o surpriza de propoții la Chefi la cuțite! Gabriela Lucuțar, numita și ”Regina Intunericului” a venit in platoul emisiunii și a gatit coliva premium! Iata povestea femeii care spune ca poate sa vorbeasca cu morții și a transformat acest talent intr-o afacere de lux.

iUmor. Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, show de comedie. Ce reacție au avut jurații: ”Meriți cuțitul de aur”

00:30, 25.03.2024 - Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, a venit la iUmor pentru a-și demonstra talentul in arta umorului. Finalul nu a fost unul așteptat de acesta, iar jurații i-au apreciat...mancarea pregatita pentru ei.

Cine este Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite. Ce studii are și care este meseria lui de baza

20:46, 21.03.2024 - Ștefan Popescu este unul dintre cei patru jurați ai sezonului 13 „Chefi la Cuțite”. Se declara pasionat de bucatarie, dar a debutat destul de tarziu in lumea gastronomiei. A lucrat in Anglia ani buni, acolo unde a preparat rețete diverse din bucatariile internaționale. Pentru ca toata lumea este curioasa…

Chefi la cuțite, 19 martie 2024. Tatiana Gaman este rusoaica ce l-a „cucerit” pe chef Alexandru Sautner cu farmecul ei. Ce a gatit

21:15, 19.03.2024 - Tatiana Gaman se numara printre concurenții care au trecut pragul noului sezon Chefi a cuțite in ediția 2 de pe 18 martie 2024. Aceasta a reușit sa-i impresioneze pe chef Orlando Zaharia, chef Alexandru Sautner și chef Richard Abou Zaki cu preparatul sau reinterpretat.

Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tata in urma cu puțin timp. Primele imagini cu fetița sa

18:25, 23.02.2024 - Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tata in urma cu puțin timp. El și soția sa, Georgiana, au publicat mai multe imagini induioșatoare pe contul personal de Instagram cu micuța lor.

A murit un indragit fost concurent de la Chefi la Cuțite! Ce mesaje au transmis colegii: ”O veste neașteptata și foarte trista”

17:45, 15.02.2024 - Un fost concurent de la Chefi la cuțite la murit la doar 59 de ani. Acesta a participat la emisiunea culinara in sezonul al doilea, in 2016, și a reușit sa-i surprinda pe jurați inca din preselecții. Vestea cu privire la deces a șocat pe toata lumea, iar pe rețelele de socializare au aparut mai multe…


Ce parere ai despre aceasta stire?