Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexandra Drumea vrea să renunţe la imobiliare pentru meseria de cofetar: "Fetiţa mea m-a determinat să fac asta!"

Publicat:

Chefi la cuțite, premiera sezonului 7. Noul sezon "Chefi la cuțite" a strans cei mai mulți candidați in etapa audițiilor pe nevazute, toți uniți de aceeași pasiune pentru gatit. A fost record de farfurii ajunse in fața celor trei chefi pentru degustare. Printre ei, , agent imobiliar cu dorința de a deveni cofetar.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a determinat-o pe Lacramioara Pintilie de la Chefi la cuțite sa revina in Romania din Italia. Vrea sa iși deschida un laborator de cofetarie in Reșița

19:56, 20.04.2024 - Lacramioara Pintilie i-a cucerit pe jurați cu preparatul adus la preselecții. Concurenta a primit cuțitul de aur de la Chef Richard Abou Zaki. Are in spate o experiența de 16 ani in bucatarie, mare parte din ea acumulata in perioada in care muncea in Italia.

Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Cine a caștigat cea de-a șaptea amuleta. Alex Popescu a dat verdictul: „Apreciez foarte mult... ” / VIDEO

22:51, 02.04.2024 - In ediția din aceasta seara, cel care a dat verdictul și a anunțat cine a caștigat cea de-a șaptea amuleta a fost Alex Popescu. Dupa ce a gustat preparatele juraților, acesta a desemnat caștigatorul.

Ce ingredient „secret” au folosit concurenții care au participat la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce i-a ajutat

17:36, 28.03.2024 - Inca din prima ediție a emisiunii, numeroși concurenți s-au prezentat in fața juraților cu povești de viața incredibile și preparate pline de savoare. Cei mai mulți dintre ei au folosit și un ingredient „secret”, ce le-a adus succesul.

Chefi la cuțite, 25 martie 2024. Cine este Ioana Mincu, pensionara inscrisa in competiție de propriul chiriaș. Preparatul cu care a decis sa ii dea gata pe jurați: "M-am fastacit" / VIDEO

21:30, 25.03.2024 - In episodul 4 al sezonului 13 Chefi la cuțite, din 25 martie 2024, Ioana Mincu are 65 ani și a venit in cadrul compoetitiei de gatit pentru a-i surprinde pe jurați cu preparatul sau romanesc. Iata cum s-a descurcat, dar și ce verdict i-au dat cei patru chefi!

Cine este Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite. Ce studii are și care este meseria lui de baza

20:46, 21.03.2024 - Ștefan Popescu este unul dintre cei patru jurați ai sezonului 13 „Chefi la Cuțite”. Se declara pasionat de bucatarie, dar a debutat destul de tarziu in lumea gastronomiei. A lucrat in Anglia ani buni, acolo unde a preparat rețete diverse din bucatariile internaționale. Pentru ca toata lumea este curioasa…

Chefi la cuțite, 19 martie 2024. Adrian Izgoana, poveste dramatica de viața. Reacția lui chef Richard Abou Zaki cand l-a vazut

23:25, 19.03.2024 - Adrian Izgoana este concurentul din ediția 2 a sezonului 13 Chefi la cuțite, de pe 19 martie 2024, cu o poveste dramatica de viața. Chef Richard Abou Zaki a fost aspru la jurizare, insa cand a vazut cine se afla in spatele preparatului, ochii i s-au umezit de emoție.

A inceput un nou sezon Chefi la cuțite: cine sunt juratii

21:06, 18.03.2024 - Dupa ce fostii membri ai juriului, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu, au demisionat, motivand ca sunt epuizati din cauza filmarilor, iata ca a venit anuntul oficial despre noii jurati ai show-ului culinar.

Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tata in urma cu puțin timp. Primele imagini cu fetița sa

18:25, 23.02.2024 - Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tata in urma cu puțin timp. El și soția sa, Georgiana, au publicat mai multe imagini induioșatoare pe contul personal de Instagram cu micuța lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?