Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă falsă cu bombă la primăria Perșinari! Forțele de ordine au intervenit în localitate

Publicat:

Alerta falsa cu bomba la primaria Perșinari. Un minor de 16 ani se pare ca a fost la originea acestei Post-ul Alerta falsa cu bomba la primaria Perșinari! Forțele de ordine au intervenit in localitate apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

UPDATE: Alerta cu bomba de pe Aeroportul Chișinau s-a dovedit a fi falsa

21:55, 21.04.2024 - UPDATE//Alerta cu bomba de pe Aeroportul Chișnau s-a dovedit a fi falsa. Activitatea Aeroportului Internațional Chișinau a fost reluata in regim normal. //Pe fapta data a fost inițiata o cauza penala pentru comunicarea mincinoasa cu buna-stiinta despre actul de terorism, conform art. 281, care se pedepseste…

(update) Activitatea Aeroportului Chișinau, perturbata de o noua alerta cu bomba falsa: Ce risca faptașul

19:30, 21.04.2024 - Alerta cu bomba pe Aeroportul Internațional Chișinau s-a dovedit a fi falsa. Potrivit ofițerei de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi, activitatea aerogarii a fost reluata in regim normal.

(video) Activitatea Aeroportului Chișinau, perturbata de o noua alerta cu bomba: Au intervenit serviciile specializate

17:35, 21.04.2024 - O noua alerta cu bomba pe Aeroportul Internațional Chișinau. „Toate serviciile specializate ale Ministerului Afacerilor Interne sunt la fața locului pentru verificari”, a menționat pentru UNIMEDIA ofițera de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi.

Alerta cu bomba din Aeroportul Chisinau, falsa: Ce spun oamenii legii

12:06, 21.04.2024 - Alerta cu bomba din Aeroportul Internațional Chișinau, care a pus pe jar oamenii legii aseara, s-a dovedit a fi falsa. Informația a fost comunicata pentru UNIMEDIA de ofițera de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi.

VIDEO - Proteste violente in Georgia, in fața Parlamentului: forțele de ordine au intervenit in forța

22:55, 15.04.2024 - Poliția din Tbilisi a reținut mai mulți protestatari din fața parlamentului georgian, unde are loc o manifestație impotriva unei legi „cu privire la transparența influenței straine", a informat presa georgiana. Tot azi, in Parlamentul din Georgia, a avut loc inclusiv o bataie pe aceasta tema.

Alerta cu bomba pe Aeroportul Otopeni! Avionul a aterizat de urgenta. A intervenit si SRI! (VIDEO)

09:30, 13.04.2024 - A fost alerta cu bomba, vineri seara, pe Aeroportul Otopeni dupa ce un avion Turkish Airlines a aterizat de urgenta. Alarma s-a dat la bordul aeronavei. In timpul zborului a fost primit un mesaj care anunța ca la bordul avionului s-ar afla un dispozitiv explozibil. Avionul avea traseul Varsovia – Istanbul…

Forțele de ordine, in alerta! Posibile incidente puse la cale de ultrași la Romania - Irlanda de Nord: „Ne așteptam la riposte”

18:25, 21.03.2024 - Forțele de ordine sunt in alerta inaintea amicalului Romania - Irlanda de Nord, programat vineri seara, pe Arena Naționala. In contextul valului de arestari din peluzele romanești, autoritațile se tem de un posibil protest violent al ultrașilor care-și fac veacul la meciurile echipei naționale și care…

Alerta - Amenințare cu bomba la o școala și o cladire de birouri din Cluj: Aproape 300 de persoane au fost evacuate

10:25, 21.02.2024 - O școala și o cladire de birouri din Cluj-Napoca au fost evacuate, miercuri dimineața, dupa o amenințare cu bomba. Potrivit IPJ Cluj, polițiștii au fost sesizați de administratorul unei unitați școlare, situata pe strada Henri Barbusse, cu privire la faptul ca ar fi primit un e-mail prin care s-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?