Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Afina Madoian, fostă concurentă X Factor, vrea să cucerească topurile! Piesa "The Rise" sună bine de tot

Publicat:

În al patrulea sezon X Factor, a uimit juratii cu trilurile sale. Desi nu a reusit sa treaca de etapa bootcamp-ului, viata cântaretei s-a schimbat dupa încheierea show-ului si e pregatita sa intre în topurile muzicale.

Artista a fost invitata la "Neatza cu Razvan si Dani", unde a lansat videoclipul piesei "". Ritm modern? Avem! Fata frumoasa? Da, da! Cu siguranta va fi hit!

Daca nu va mai aduceti aminte momentul în care Afina a pasit pe scena X Factor alaturi de Daniel, iata filmuletul de mai jos!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mellina, fosta concurenta Survivor Romania 2021, despre Survivor All Stars: „Ganduri contradictorii” VIDEO EXCLUSIV

10:10, 03.05.2024 - Mellina a devenit cunoscuta in urma cu mai mulți ani, cand a lansat piesa „Poza de album” alaturi de Vescan. Piesa a devenit hit, iar pe Youtube a strans ,pana in prezent , nu mai puțin de 80 de milioane de vizualizari.  In 2021, vedeta a participat la Survivor Romania, in echipa Razboinicilor, iar…

Știrile Antena Stars. Cum a reușit Daliana Raducan sa il cucereasca pe Razvan Simion. Ce l-a atras pe prezentatorul TV la iubita lui: ”Nu cred ca s-ar fi uitat la mine daca...” / VIDEO

21:10, 30.04.2024 - Daliana Raducan și Razvan Simion se pregatesc de nunta, iar inainte de marele eveniment, iubita prezentatorului a facut cele mai romantice declarații despre povestea lor de dragoste. Iata cum a reușit sa il cucereasca pe prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani și ce a atras-o la ea!

”O mai vezi și pe aia...”. Ce parere are Catalin Bordea despre relația profesionala dintre Cuza de la Noaptea Tarziu și fosta lui iubita, Ramona Olaru / VIDEO

20:20, 26.03.2024 - Catalin Bordea este de-a dreptul impresionat de cat de bine se ințeleg Cuza de la Noaptea Tarziu și Ramona Olaru, deși au avut o relație de iubire și au trecut printr-o desparțire. Iata cum vede comediantul modul in care se ințeleg cei doi, avand in vedere ca se intalnesc, in fiecare dimineața, la Neatza…

De ce nu vine Gabi Torje la meciurile naționalei: „E ca și cum ai merge la teatru, tu nu mai faci parte din piesa, dar joaca fosta nevasta și voi v-ați desparțit”

18:20, 23.03.2024 - Mijlocașul Gabriel Torje (34 de ani) a dezvaluit motivul incredibil pentru care nu vine la partidele echipei naționale. Legitimat in prezent la Concordia Chiajna (Liga 2), fostul mijlocaș de la Dinamo, Udinese sau Farul spune ca nu vine sa susțina naționala Romaniei din tribune. ...

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olaru in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

17:26, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olariu in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

16:20, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.


Ce parere ai despre aceasta stire?