Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Afaceristul francez Jacques Veyrat susţine că nu este interesat să preia o participaţie minoritară la Engie

Publicat:

Afaceristul francez , care detine peste 50% din compania de energie regenerabila Neoen, a declarat pentru publicatia ca nu intentioneaza sa-si vanda participatia detinuta la Neoen in schimbul unei participatii minoritare la grupul de utilitati Engie, asa cum anuntase postul de televiziune BFM, transmite Reuters, potrivit agerpres.ro.

"Poate ca am discutat despre aceasta investitie cu bancherii de investitii, dar astazi nu am nicio dorinta sa vand Neoen si nu am discutat aceasta problema cu statul sau cu Engie", a afirmat Veyrat pentru .

Capitalizarea

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul susține ca „armele nucleare nu au niciun loc in doctrina țarii”: „Programul servește doar in scopuri pașnice”

13:30, 22.04.2024 - Ministerul de Externe al Iranului a declarat ca armele nucleare nu isi au locul in doctrina nucleara a țarii. Aceasta s-a intamplat luni, la cateva zile dupa ce un comandant al Gardienilor Revolutiei a avertizat ca Teheranul si-ar putea schimba politica nucleara, daca va fi presat de amenintarile israeliene,…

Cel mai batran om din lume, nu ar fi, de fapt, cel mai batran. Un barbat din Peru susține ca are mai mult cu 13 ani

23:26, 09.04.2024 - La cateva zile dupa ce Guinness World Records l-a desemnat pe britanicul John Alfred Tinniswood, de 111 ani, ca fiind cel mai batran om din lume, autoritațile din Peru susțin ca, de fapt, un barbat din regiunea Huanuco este cu mult mai in varsta, avand 124 de ani, relateaza Reuters.

Renault va obtine 362 milioane de euro in urma vanzarii a aproximativ 2,5% din actiunile Nissan

12:10, 27.03.2024 - Producatorul auto francez Renault a anuntat miercuri ca intentioneaza sa vanda aproximativ 2,5% din actiunile Nissan companiei nipone, intr-o tranzactie care va avea ca rezultat intrari de numerar de pana la 362 milioane de euro (391,76 milioane de dolari), transmite Reuters, potrivit Agerpres. Producatorii…

Șeful AIEA, Rafel Grossi, intrevedere cu Vladimir Putin: Au discutat despre centrala nucleara de la Zaporojie

09:40, 07.03.2024 - Șeful Agenției Internaționale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, s-a intalnit miercuri cu președintele rus Vladimir Putin, dupa discuții cu oficiali din domeniul energiei privind siguranța la centrala nucleara Zaporojie din Ucraina, relateaza Reuters, citat de presa romana .

Renault Scenic E-Tech a fost desemnata Masina Anului 2024 in Europa

09:50, 27.02.2024 - Grupul auto francez Renault a anuntat luni ca modelul sau Scenic E-Tech, un SUV electric popular in randul familiilor, a fost desemnat „Masina Anului 2024” la Salonul auto de la Geneva, informeaza Reuters, transmite AGERPRES . Micul SUV al celor de la Renault a devansat la limita noua berlina Serie…

Marea Britanie sustine varianta ca Mark Rutte sa fie viitorul secretar general al NATO

15:15, 22.02.2024 - Marea Britanie il sustine pe premierul in exercitiu olandez Mark Rutte pentru a-i succeda lui Jens Stoltenberg in functia de secretar general al NATO, a anuntat joi Ministerul de Externe britanic, potrivit Reuters si AFP, citate de Agerpres.

Franța și Ucraina vor semna in curand un acord de securitate, afirma ministrul francez de Externe

22:35, 14.02.2024 - Franța și Ucraina vor semna, in curand, un acord privind angajamente de securitate, a declarat miercuri ministrul francez de Externe, Stephane Sejourne. Președintele francez Emmanuel Macron era așteptat sa finalizeze un acord de securitate in Ucraina in aceasta luna, dar a amanat calatoria din motive…

Putin susține ca Rusia e pe cale sa creeze vaccinuri impotriva cancerului și medicamente imunomodulatoare

21:25, 14.02.2024 - Presedintele Vladimir Putin a anunțat miercuri ca oamenii de stiinta rusi sunt aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului si ca aceste seruri ar putea fi disponibile in curand pentru pacienti, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?