Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul Constantin Zamfirescu, alias Gogoaşă din Trăsniţii, şi-a povestit drama: i-a murit fetiţa la câteva zile după naştere

Publicat:

"M-am saturat! Sunt o persoana cu handicap. Nu-mi e rușine sa afirm asta, pentru ca nu e alegerea mea. Am fost varat cu forța in aceasta lume și am crescut cu ideea ca sunt deosebit de ceilalți. Deosebit in rau. Un copil care nu puteam alerga la fel de repede ca ceilalți, nu prindeam mingea la fel de bine, nu știam sa driblez, sa jonglez. Eram postat doar in poarta, ținta șuturilor bomba. Sunt stangaci. Stangaci, nu neindemanatic, pentru ca toata partea mea dreapta este bușita.. Deosebit in rau", a spus Constantin Zamfirescu.

Actorul a mai dezvaluit ca primul lui copil, o fetița, a murit

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

O fetița de 4 ani a murit dupa ce a sarit in fața unei mașini, in Oraștie

10:15, 27.04.2024 - O fetita de patru ani a murit, dupa ce a fost accidentata grav pe o strada din municipiul Orastie, in cauza fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, a informat, sambata, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara.

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Drama uriașa a lui Naomy, prima femeie transgender din Romania, care a murit la doar 47 de ani! A fost abandonata intr-un șanț, la trei zile dupa naștere

14:10, 20.04.2024 - Nu mulți știu, dar Naomy a trecut printr-o drama uriașa. Prima femeie transgender din Romania a fost abandonata intr-un șanț, la trei zile dupa naștere. Cantareața a murit la varsta de doar 47 de ani. Iata prin ce clipe grele a trecut regretata artista in viața ei!

O fetita de 1 an si 6 luni a murit din cauza rujeolei, in Bacau

01:52, 01.03.2024 - O fetita in varsta de 1 an si 6 luni a murit din cauza rujeolei, aceasta nefiind vaccinata ROR, informeaza un comunicat de presa al Directiei de Sanatate Publica (DSP) Bacau remis, joi, la solicitarea AGERPRES. „Pacienta, in varsta de 1 an si 6 luni, a fost supusa unui transplant hepatic de la donator…

Drama unor romani al caror fiu a murit in Germania. A fost incinerat fara știrea familiei, iar certificatul de deces lipsește

06:50, 22.02.2024 - Un roman mort in Germania a fost incinerat fara ca familia din Romania sa fie anunțata despre deces. La șase luni de la moartea barbatului, autoritațile romane nu au fost capabile sa transmita parinților, care au aflat despre tragedie printr-o cunoștința, nici macar certificatul de deces.

O fetița a murit cu zile, pentru ca soarta ei a stat in pixul unei directoare de spital

14:00, 16.02.2024 - O fetița a murit pentru ca soarta ei a stat in pixul unei directoare de spital. A fost rapusa de temutele infecții nosocomiale, in timp ce familia aștepta un transfer salvator la un spital din Germania.

Star Matinal. Cum a reușit Gogoașa de la Trasniții sa treaca peste momentele dificile din viața sa. Care este secretul actorului: ”Am pandemie de...” / VIDEO

16:30, 13.02.2024 - Constantin Zamfirescu sau Gogoașa a trecut prin momente extrem de grele in timpul vieții sale. Actorul s-a confruntat cu un diagnostic crunt, dar și moartea fiicei sale, Anastasia, insa a reușit sa vada lucrurile frumoase din jurul sau. A povestit, in cadrul matinalului de la Antena Stars, despre secretele…


Ce parere ai despre aceasta stire?