Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ACCIDENT TRAGIC LÂNGĂ RĂZENI. Şoferul unui microbuz de pe linia 165 a murit pe loc

Publicat:

Accident tragic in apropierea satului Razeni, raionul Ialoveni. Soferul unui microbuz de pe linia 165 a murit pe loc, dupa ce a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit violent cu un camion. Victima in varsta de 36 de ani era singura in maxi-taxi.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident langa Mihailești, pe DN2E85: un pieton a murit

07:45, 01.04.2024 - Un barbat de 52 de ani a murit, in noaptea de duminica spre luni, pe DN2E85, in afara localitații Mihailești, județul Buzau, dupa ce a fosst lovit de o mașina condusa de un tanar de 24 de ani, din Ialomița.

Acces Direct. Mama Geaninei vrea sa se faca dreptate, dupa ce unicul copil a murit intr-un accident. Tanara și-a gasit sfarșitul in urma cu aproape un an

18:45, 21.03.2024 - Geanina a murit in urma cu aproape un an, intr-un accident rutier, care ar fi fost provocat chiar de un bun prieten. Șoferul ar fi condus cu viteza, atunci cand mașina lui ar fi fost lovita in partea din spate de un TIR. Tanara a murit pe loc, in timp ce barbatul a supraviețuit.

(video 18+) Accident tragic langa Corlateni: Un bicilist, lovit mortal de un automobil. Șoferul era beat

10:55, 03.03.2024 - Un accident tragic s-a produs aseara pe traseul M-5, langa localitatea Corlateni. Un bicilist de 56 de ani a fost lovit mortal de un automobil de model Daewoo. Potrivit poliției, in momentul impactului șoferul se afla in stare de ebrietate.

El este Albert, tanarul din Gorj, care a murit intr-un accident rutier tragic. Avea 22 de ani și a renunțat la cariera de polițist din cauza unei boli grave / FOTO

12:30, 23.02.2024 - Un accident tragic s-a produs, in urma cu puțin timp, in Gorj. La volanul mașinii se afla Albert, un tanar de 22 de ani, care a murit in urma impactului. Baiatul suferea de o boala grava, din cauza careia a fost nevoit sa renunțe la cariera de polițist.

Accident tragic la Strașeni: O femeie a murit pe loc, dupa ce a fost lovita de un microbuz ce ieșea dintr-o parcare

17:50, 19.02.2024 - O femeie a murit pe loc, dupa ce a fost lovita de un microbuz ce ieșea dintr-o parcare, in apropiere de Procuratura din Strașeni. Potrivit Poliției, accidentul tragic s-a produs in dimineața zilei de astazi, 19 februarie.

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Accident la ieșirea din Buzau | O victima

12:25, 05.02.2024 - IPJ Buzau informeaza ca traficul se desfașoara dirijat pe DN2E85, la ieșirea din municipiul Buzau spre Spataru, din cauza unui accident rutier. Se pare ca in eveniment este implicata o autoutilitara. Șoferul este evaluat medical. Vom reveni cu amanunte.

Constanta: Accident rutier mortal pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona Hornbach! Un tanar a murit (GALERIER FOTO+VIDEO)

07:55, 04.02.2024 - Un cumplit accident rutier a avut lco in aceasta dimineata pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanta. Din primele informatii soferul unui autoturism Volkswagen inmatriculat in judetul Ialomita, care circula catre podul IPMC a pierdut controlul autoturismului in sensul giratoriu de la intersectia…


Ce parere ai despre aceasta stire?