Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident mortal, lângă Buzău. Victima este Jorj Gheorghe Bulai, general de brigadă (r.)

Publicat:


Soferul, care conducea dinspre Bucuresti, ar fi adormit la volan si a intrat intr-un cap de pod. Initial a fost resuscitat de personalul unei ambulanse de Vrancea care tranzita zona, iar in acest moment sunt continuate de medici de la Buzau insa victima nu mai prezinta semne vitale.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Accident rutier la ieșirea din Predeal

11:41, 24.04.2024 - Un accident de cirulație a avut loc, in aceasta dimineața, pe DN1. Incidentul rutier s-a produs la ieșirea din Predeal, spre Azuga. Un autoturism s-a rasturnat pe carosabil. Șoferul mașinii a fost ușor ranit și va primi ingrijiri de specialitate de la medicii sosiți la fața locului. In zona, traficul…

Accident de munca mortal intr-o exploatație forestiera din județul Gorj. Victima este un barbat de 44 de ani

17:25, 11.03.2024 - Un lucrator forestier in varsta de 44 de ani și-a pierdut viața luni, 11 martie, in urma unui accident de munca. Poliția Gorj și Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Gorj au deschis anchete pentru a stabili ce s-a intamplat.

ACCIDENT MORTAL / Șoferul iși verifica mașina in timp ce victima, o adolescenta de 16 ani, zace intinsa pe jos

07:26, 04.03.2024 - Un accident mortal a avut loc duminica dimineața. Un barbat de 23 de ani care era baut a omorat pasagerul din dreapta. Acesta a pierdut controlul volanului și a intrat in pomii de pe marginea drumului. 

(foto) Tragedie la Balți: Un barbat a fost lovit mortal de un troleibuz langa o trecere de pietoni. Șoferul, reținut

16:00, 03.03.2024 - Tragedie la Balți. Un barbat de 39 de ani a fost lovit mortal de un troleibuz chiar langa o trecere de pietoni din centrul orașului. Nenorocirea s-a intamplat astazi, la ora 11.00, conform nordnews.md .

(video 18+) Accident tragic langa Corlateni: Un bicilist, lovit mortal de un automobil. Șoferul era beat

10:55, 03.03.2024 - Un accident tragic s-a produs aseara pe traseul M-5, langa localitatea Corlateni. Un bicilist de 56 de ani a fost lovit mortal de un automobil de model Daewoo. Potrivit poliției, in momentul impactului șoferul se afla in stare de ebrietate.

Activitate seismica intensa in Romania: inca un cutremur s-a produs, sambata, intr-o zona neobișnuita. Anunțul INFP

15:51, 24.02.2024 - Un cutremur de 2,2 grade s-a produs, sambata, la ora 12:43, in Muntenia, județul Dambovița. Potrivit INFP, seismul, care a avut loc la o adancime de 21,5 km, s-a produs in apropierea urmatoarelor orașe: 25 km NV de București, 43 km S de Ploiești, 50 km SE de Targoviște, 77 km N de Giurgiu, 80 km N de…

Accident mortal in Valea Calugareasca / Trafic restricționat pe sensul de mers Buzau catre Ploiesti

10:41, 08.02.2024 - Un accident rutier mortal s-a produs, joi dimineata, pe DN 1B, in comuna prahoveana Valea Calugareasca, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU).Potrivit sursei citate, in evenimentul rutier au fost implicate doua autoturisme, iar in urma impactului dintre acestea, o femeie de 69…

Accident la ieșirea din Buzau | O victima

12:25, 05.02.2024 - IPJ Buzau informeaza ca traficul se desfașoara dirijat pe DN2E85, la ieșirea din municipiul Buzau spre Spataru, din cauza unui accident rutier. Se pare ca in eveniment este implicata o autoutilitara. Șoferul este evaluat medical. Vom reveni cu amanunte.


Ce parere ai despre aceasta stire?