Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident mortal, lângă Buzău. Victima este Jorj Gheorghe Bulai, general de brigadă (r.)

Publicat:


Soferul, care conducea dinspre Bucuresti, ar fi adormit la volan si a intrat intr-un cap de pod. Initial a fost resuscitat de personalul unei ambulanse de Vrancea care tranzita zona, iar in acest moment sunt continuate de medici de la Buzau insa victima nu mai prezinta semne vitale.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Dolj. Un tanar de 18 ani a murit dupa ce autorismul in care se afla s-a rasturnat

12:15, 27.04.2024 - Un accident cumplit a avut loc noaptea trecuta in județul Dolj și a curmat viața unui tanar de 18 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a rasturnat pe partea carosabila, curmand viața prietenului sau.

Accident cumplit pe ”Drumul Morții” din Buzau. Un barbat și-a pierdut viața, dupa ce un TIR l-a lovit frontal / FOTO

23:11, 12.03.2024 - Inca o tragedie s-a produs pe ”Drumul Morții” din Sibiu! Un barbat a murit intr-un accident cumplit, in urma cu cateva ore. Duba in care se afla a fost lovita frontal de un TIR și distrusa in totalitate. Șoferul nu a mai avut nicio șansa de supraviețuire.

Accident de munca mortal intr-o exploatație forestiera din județul Gorj. Victima este un barbat de 44 de ani

17:25, 11.03.2024 - Un lucrator forestier in varsta de 44 de ani și-a pierdut viața luni, 11 martie, in urma unui accident de munca. Poliția Gorj și Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Gorj au deschis anchete pentru a stabili ce s-a intamplat.

ACCIDENT MORTAL / Șoferul iși verifica mașina in timp ce victima, o adolescenta de 16 ani, zace intinsa pe jos

07:26, 04.03.2024 - Un accident mortal a avut loc duminica dimineața. Un barbat de 23 de ani care era baut a omorat pasagerul din dreapta. Acesta a pierdut controlul volanului și a intrat in pomii de pe marginea drumului. 

(video 18+) Accident tragic langa Corlateni: Un bicilist, lovit mortal de un automobil. Șoferul era beat

10:55, 03.03.2024 - Un accident tragic s-a produs aseara pe traseul M-5, langa localitatea Corlateni. Un bicilist de 56 de ani a fost lovit mortal de un automobil de model Daewoo. Potrivit poliției, in momentul impactului șoferul se afla in stare de ebrietate.

Accident mortal la Afumați dupa coliziunea dintre un tir și un autoturism

05:30, 19.02.2024 - Un grav accident rutier a avut loc duminica seara, in localitatea Afumați, intre un autoturism și un TIR. Un tanar de 27 de ani, șoferul mașinii, a murit. In urma impactului conducatorului autoturismului a ramas incarcerat, inconștient. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Voluntari…

A intrat cu mașina intr-un cap de pod pe strada Soarelui. Șoferul a ajuns la spital

09:06, 16.02.2024 - Pompierii militari au intervenit in aceasta dimineața la un accident rutier produs pe strada Soarelui din Bistrița. Un barbat a intrat cu mașina intr-un cap de pod. Acesta a ajuns la spital. Un echipaj de pompieri cu autospeciala de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD au intervenit in aceasta…

Accident mortal in Valea Calugareasca / Trafic restricționat pe sensul de mers Buzau catre Ploiesti

10:41, 08.02.2024 - Un accident rutier mortal s-a produs, joi dimineata, pe DN 1B, in comuna prahoveana Valea Calugareasca, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU).Potrivit sursei citate, in evenimentul rutier au fost implicate doua autoturisme, iar in urma impactului dintre acestea, o femeie de 69…


Ce parere ai despre aceasta stire?