Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident în centrul capitalei. Ce străzi trebuie să ocolești pentru a evita ambuteiajele

Publicat:

In ultimele 24 ore in țara au fost inregistrate șase accidente rutiere, soldate cu doua persoane decedate și șase persoane traumate. La moment pe str. Ismail, in apropiere de intersecție cu str.31 August 1989, este inregistrat accident rutier.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Ce puteti vedea in weekend in Bucuresti la „Strazi deschise”

13:20, 12.04.2024 - De toate pentru toti. „Strazi deschise, Bucuresti – Promenada urbana” revine in acest weekend pe Calea Victoriei si se extinde in Sectorul 1 al Capitalei.  „In weekendul 13-14 aprilie, ‘Strazi deschise, Bucuresti – Promenada urbana’ se extinde in Sectorul 1 al Capitalei, pe strada Alexandru Constantinescu…

Circulația pe unele strazi din centrul capitalei, sistata parțial maine: Trasportul va fi redirecționat

10:10, 29.03.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca sambata, 30 martie, in intervalul orelor: 10:00 - 14:00, va fi parțial sistata, pe o singura banda, circulația rutiera pe unele strazi din centrul capitalei. Transportul va fi redirecționat.

(video) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

13:45, 08.03.2024 - Astazi, de Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere au organizat un marș feminist in capitala. In legatura cu aceasta Primaria a anunțat despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live/update) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:25, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:11, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

Cinci persoane cu sabii, cutite si bate in masina; aveau si un plic cu o substanta suspecta

23:25, 20.02.2024 - Politisti locali ai Capitalei au depistat, dupa legitimarea a cinci persoane pe bulevardul I. C. Bratianu, un plic cu o substanta suspecta, potrivit Agerpres. Reprezentantii Politiei Locale a Municipiului Bucuresti au scris pe Facebook ca marti, in jurul orei 18,00, angajati ai institutiei aflati…

(video) Grav accident in centrul capitalei: Patru persoane, spitalizate, dupa ce o Dacia s-a lovit cu o ambulanța care transporta un pacient

12:51, 02.02.2024 - Grav accident in centrul capitalei. Patru persoane, dintre care 2 angajați mecicali, au fost spitalizate, dupa ce o Dacia s-a lovit cu o ambulanța care transporta un pacient, la o intersecție. Imaginile de la fața locului au fost publicate de internauți pe rețele.


Ce parere ai despre aceasta stire?