Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident în Capitală! Un motociclist a murit după ce a fost lovit de o şoferiţă - VIDEO

Publicat:

Un motociclist a murit in urma unui accident rutier care a avut loc in noaptea de joi spre vineri, pe din Capitala. Un sofer l-a lovit in plin cand incerca sa intoarca masina.

TV, cele doua vehicule circulau din sensuri opuse. La un moment dat, conducatorul autoturismului a efectuat manevra de intoarcere si a intrat in coliziune laterala cu motocicleta care circula dinspre soseaua Morarilor. In urma impactului, motociclistul a murit pe loc.

La volanul autoturismului se afla o femeie care a fost testata cu aparatul…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

Grav accident pe o șosea din Dolj! O femeie a murit pe trotuar și alte doua au fost grav ranite, dupa ce șoferul a pierdut controlul autoturismului 

13:25, 10.04.2024 - Accident mortal pe o șosea din Dolj! O femeie a murit și alte doua au fost grav ranite, dupa ce șoferul a pierdut controlul autoturismului pe care il conducea și a intrat pe un trotuar din Bailesti.

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!

A lovit o mașina staționata! Șoferița implicata in accident, evaluata medical

13:20, 15.03.2024 - Un accident rutier a avut loc, vineri de dimineața, pe DN 72, pe raza localitații Darmanești. O șoferița, in varsta de 36 de ani, a pierdut controlul volanului și al direcției de deplasare și a lovit in plin un autoturism staționat, in afara parții carosabile. In urma evenimentului rutier, femeia a…

(foto) Accident tragic in sudul țarii: Un șofer a murit pe loc, dupa ce a ieșit cu mașina pe contrasens și a lovit alt automobil

18:50, 14.03.2024 - Un accident cu final tragic s-a produs, astazi, in satul Baurci din Gagauzia. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea s-a tamponat cu un alt automobil, informeaza Gagauzinfo.md .

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

O mașina cu 4 persoane, ce se deplasa in capitala la protest, s-a rasturnat la Pelinia: Șoferița, lidera din teritoriu a unui partid, spitalizata

10:05, 01.02.2024 - Accident la Drochia. O șoferița, președinta organizației teritoriale a unui partid politic intr-un raion din nordul țarii, impreuna cu trei pasageri, care se deplasa spre protestul din Chișinau, s-a rasturnat cu mașina intre satele Pelinia și Sofia.

Tragedie pe șosea! Un pieton a murit dupa ce a fost lovit de o mașina

19:45, 31.01.2024 - In aceasta seara, la ieșirea din localitatea Sancraiu Almașului, pe D.N. 1 F, a avut loc un accident rutier. Din primele date oferite de IPJ Salaj se pare ca, in jurul orei 18, un autoturism a lovit in plin un pieton. Impactul a fost unul puternic, astfel ca pietonul grav ranit nu a mai putut fi salvat…


Ce parere ai despre aceasta stire?