Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ACCIDENT DE MUNCĂ – Un borșean s-a răsturnat cu excavatorul în timp ce vroia să îl urce într-o camionetă

Publicat:
ACCIDENT DE MUNCĂ – Un borșean s-a răsturnat cu excavatorul în timp ce vroia să îl urce într-o camionetă

Astazi, 24 aprilie a.c., la ora 08.30, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel 112 despre faptul ca un barbat a suferit leziuni corporale, in timp ce efectua manevre de incarcare intr-o camioneta a unui excavator. The post ACCIDENT DE MUNCA – Un borșean s-a rasturnat cu excavatorul in timp ce vroia sa il urce intr-o camioneta first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXCLUSIV VIDEO - LAPUS: Un autoturism s-a rasturnat in raul Lapus. Cinci tineri au ajuns la spital

17:45, 07.04.2024 - Astazi, 07 aprilie, polițiștii au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier soldat cu ranirea a cinci persoane. The post EXCLUSIV VIDEO - LAPUS: Un autoturism s-a rasturnat in raul Lapus. Cinci tineri au ajuns la spital first appeared on Informatia Zilei .

TRAGEDIE LA LOCUL DE MUNCA Muncitor decedat intr-un accident la locul de munca

11:55, 14.03.2024 - Este alarmant faptul ca astfel de incidente sunt ignorate sau mușamalizate, deși viața și siguranța angajaților sunt in joc The post TRAGEDIE LA LOCUL DE MUNCA Muncitor decedat intr-un accident la locul de munca first appeared on Informatia Zilei .

ACCIDENT IN CRAIDOROLȚ O tanara s-a rasturnat cu autoturismul

19:25, 10.03.2024 - 12 cadre militare ale Detasamentului de Pompieri Carei au intervenit in dupa-masa zilei de 10 martie, in jurul orei 15.00, cu doua autospeciale... The post ACCIDENT IN CRAIDOROLȚ O tanara s-a rasturnat cu autoturismul first appeared on Informatia Zilei .

FOTO – O șoferița a provocat un accident rutier soldat cu o victima la Borșa

11:26, 06.03.2024 - Aseara,la ora 21:47, polițiștii din Borșa au fost sesizați ca pe strada 22 Decembrie din oraș s-a produs un accident de circulație. The post FOTO – O șoferița a provocat un accident rutier soldat cu o victima la Borșa first appeared on Informatia Zilei .

RAIUL CERȘETORILOR Oamenii strazii vin la “munca” cu smartphone-uri și Red Bull

11:45, 22.02.2024 - Cerșetorii din municipiul Satu Mare o duc foarte bine, dupa cum ne semnaleaza o satmareanca, cititoare a ziarului nostru. The post RAIUL CERȘETORILOR Oamenii strazii vin la “munca” cu smartphone-uri și Red Bull first appeared on Informatia Zilei .

Accident la Sambateni: o mașina s-a rasturnat

09:20, 20.02.2024 - Un accident de circulație a avut loc pe DN 7, la Sambateni. Un șofer a pierdut controlul volanului și s-a rasturnat cu autoturismul. Din primele informații exista o victima, șoferul. La fața locului a sosit o ambulanța de la Serviciul de Ambulanța Județean Arad. Vom reveni cu amanunte. UPDATE: Cadrele…

Copila de 10 ani, in stare grava la spital dupa ce mașina in care se afla s-a rasturnat

18:45, 17.02.2024 - Accident grav, sambata dupa-amiaza, pe o șosea din vestul țarii. Pompierii Detașamentului Deva au intervenit cu o autospeciala dotata cu modul de descarcerare și cu o ambulanța SMURD, pe raza localitații Vețel, unde a avut loc un accident rutier. Pentru misiune a fost mobilizat și un echipaj al Serviciului…

Șofer de TIR din Borșa decedat intr-un tragic accident produs in județul Bihor

20:55, 13.02.2024 - Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situații de Urgența Crișana al județului Bihor, Camelia Roșca, a afirmat ca ambii soferi au ramas incarcerati. The post Șofer de TIR din Borșa decedat intr-un tragic accident produs in județul Bihor first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?