Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A început votarea. La Europarlamentare și Referendum

Publicat:

A inceput votarea. și Referendum. Ca mai mereu, primii voteaza cei care urmeaza sa fie votați. Vedem, diseara, urma care indica ce a inghițit urna! Nu uitați direcția spre secția de votare! A inceput votarea. și Referendum apare prima data in A.M. Press .

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ilie Nastase, dezvaluiri din intimitate. Vrea sa devina tata la 77 de ani: „Sa vedem ce facem, cum facem” VIDEO

11:46, 10.04.2024 - Fostul mare jucator de tenis Ilie Nastase a vorbit in cel mai nou episod al podcastului „Fain&Simplu”, realizat de Mihai Morar, despre relația cu Nicolae Ceaușescu și Ion Țiriac, dar a și dezvaluit ca-și dorește sa devina din nou tata.

Renato Usatii: ”Show-ul recent cu mascați la Aeroport este praf in ochi”

15:50, 02.04.2024 - Show-ul recent cu mascați la Aeroport, intr-un dosar in care sunt vizați unii vameși marunți, este praf in ochi pentru a mima lupta cu corupția. Declarația a fost facuta de liderul Partidului Nostru, Renato Usatii. {{739613}}"Vedem des rețineri ale polițiștilor, vameșilor, medicilor, funcționarilor…

Demonstrație de forța a umaniștilor din Ialomița. Apel catre „Romania tacuta”

14:51, 23.03.2024 - La eveniment, alaturi de umaniștii ialomițeni, s-au aflat deputata Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegiala al PUSL, Simona Man, secretarul general al PUSL, Nicolae Zecheru, secretarul general adjunct al PUSL, Lavinia Șandru, coordonator comunicare PUSL, precum și Gihan Eserghep,…

O strada din Belgia va purta numele Romaniei

13:15, 19.03.2024 - O strada din comuna Saint-Gilles, situata in imediata vecinatate a capitalei Belgiei, va purta numele Romaniei. Decizia a fost aprobata de legislativul comunal si prezentata luni seara de primarul Jean Spinette delegatiei Casei Regale din Romania. Custodele Coroanei Romane, Majestatea Sa Margareta,…

Ciolacu, referendum pe Roșia Montana: „Sa vedem daca romanii sunt de acord cu exploatarea aurului”

19:05, 09.03.2024 - Premierul Ciolacu vrea referendum pe Roșia Montana. Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, intr-o discutie cu jurnalistii, ca ar organiza un referendum pentru a vedea daca romanii sunt de acord sa inceapa exploatarea aurului de la Rosia Montana.

Premierul Ciolacu vrea referendum pe Roșia Montana: „Sa vedem daca romanii sunt de acord sa incepem exploatarea aurului”

18:50, 07.03.2024 - Premierul Ciolacu vrea referendum pe Roșia Montana: „Sa vedem daca romanii sunt de acord sa incepem exploatarea aurului” Premierul Ciolacu vrea referendum pe Roșia Montana. Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, intr-o discutie cu jurnalistii, ca ar organiza un referendum pentru a vedea daca romanii…

Ciolacu ar organiza referendum pe Roșia Montana: Sa vedem daca romanii sunt de acord sa incepem exploatarea

18:10, 07.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a afirmat joi, intr-o discuție cu jurnaliștii la Palatul Victoria, ca vrea organizarea unui referendum pentru Roșia Montana, pentru a vedea daca romanii sunt de acord cu exploatarea aurului, potrivit Digi24.

Ciolacu vrea referendum pe Roșia Montana: Sa vedem daca romanii sunt de acord sa incepem exploatarea aurului

17:35, 07.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu, a declarat joi, intr-o discuție cu jurnaliștii la Palatul Victoria, ca vrea organizarea unui referendum pentru Roșia Montana, pentru a vedea daca romanii sunt de acord cu exploatarea aurului. 


Ce parere ai despre aceasta stire?