Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A fugit din spital si nu l-a mai gasit nimeni de atunci. L-ati vazut?

Publicat:

NEWS ALERT A fugit din spital si nu l-a mai gasit nimeni de atunci. L-ati vazut? Un barbat a disparut in urma cu doua zile dintr-un spital din Cluj.

Un barbat de 59 de ani, din , a plecat de la o unitate medicala din Cluj-Napoca si nu s-a întors pâna acum. Totul s-a întâmplat în 23 octombrie.

Politia a fost sesizata cu privire la faptul ca barbatul, pe numele sau Mihai Paca, ar fi plecat voluntar de la o unitate medicala din Cluj-Napoca si nu s-a mai întors. 

Barbatul are 1,75-1,80 m întâltime, 65-70 kg,…

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trupul neinsuflețit al lui Naomy, repatriat in Romania! Prima femeie transgender din țara noastra va fi condusa pe ultimul drum

17:51, 10.05.2024 - Trupul neinsuflețit al lui Naomy va fi repatriat in Romania! Este in drum spre țara noastra din Germania. Prima femeie transgender din țara noastra va fi condusa pe ultimul drum in curand. Mesajul postat pe o rețea de socializare.

VIDEO O femeie si un barbat au ajuns la spital dupa ce au fost batuți pe strada, in Constanța

11:00, 11.04.2024 - O femeie si un barbat au ajuns la spital dupa ce au fost batuți pe strada, in Constanța. Agresorul a fost prins si se afla in custodia Politiei. O femeie si un barbat au ajuns la spital dupa ce au fost batuti pe strada de un barbat, in urma unui conflict spontan. O femeie si un barbat au ajuns la spital,…

Catalin Cirstoiu a inceput turul de forța pentru caștigarea Primariei București, cu PNL Sector 4! Mesajul transmis: "Trebuie sa fim o echipa"

07:46, 22.03.2024 - "L-am avut alaturi de noi la ședința PNL Sector 4 pe medicul Catalin Cirstoiu, candidatul PNL-PSD pentru Primaria Capitalei. Suntem prima organizație de sector pe care o cunoaște și ne-a facut placere sa discutam aplicat despre planul pe care il are pentru București, despre viziunea lui de primar general",…

Piedone, lupul bland cu oamenii, care mușca din neoameni. Cum iși așteapta contracadidații la Primaria Capitalei

11:00, 12.03.2024 - Cristian Popescu Piedone a spus ca va candida 100% pentru Primaria Capitalei și vine cu explicații acum despre caracterul sau, printr-o postare pe Facebook. Vorbește și de perioada in care a fost inchis pe nedrept. Cristian Popescu Piedone și-a anunțat intenția de a candida la Primaria Capitalei și…

Explozie puternica intr-un spital din Ploiesti! O femeie in varsta de 80 de ani a suferit arsuri

15:20, 26.02.2024 - O explozie puternica a avut loc intr-un spital din Ploiesti! O femeie in varsta de 80 de ani a suferit arsuri. Potrivit primelor informații, victima prezinta arsuri pe aproximativ 20% din corp și la nivelul cailor aeriene.

Banescu, purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane (BOR), noi sageți catre Teodosie: „Biserica nu e o secta formata din extremiști, nici turma de asalt, nici batalion disciplinar”

15:40, 11.02.2024 - „Biserica nu e o secta formata din extremiști și ultrarigoriști”, și „nici turma de asalt”, scrie intr-un mesaj pe Facebook purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane (BOR), Vasile Banescu. Mesajul a venit in contextul scandalului care il vizeaza pe arhiepiscopul Tomisului, Teodosie. Arhiepiscopul…

Banescu, noi sageți catre Teodosie: "Biserica nu e o secta formata din extremiști, nici turma de asalt, nici batalion disciplinar"

11:40, 11.02.2024 - Biserica nu e o secta formata din extremiști și ultrarigoriști, și nici turma de asalt, scrie intr-un mesaj pe Facebook purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane (BOR), Vasile Banescu. Mesajul a venit in contextul scandalului care il vizeaza pe arhiepiscopul Tomisului, Teodosie.


Ce parere ai despre aceasta stire?