Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A cumpărat o maşina de cusut veche. Când a deschis sertarul de jos, a rămas ÎNMĂRMURITĂ!

Publicat:

Ajunsa acasa cu masina de cusut, veche de mai bine de 50 de ani, femeia a fost curioasa si a inceput sa scotoceasca prin sertare. In primele sertare a gasit tipare pentru haine, o foarfeca veche, insa asta nu a fost tot. Ultimul sertar nu se inchidea bine, asa ca a decis sa il scoata de tot. Cand a vazut ce bloca sertarul masinii de cusut, a inceput sa planga.

Femeia descoperise o scrisoare de dragoste intre un soldat si sotia lui. ii scria Robertei din Coreea ca o iubeste mult si ca ii este dor de ea.

"Sunt atat de norocos ca te am pe tine sa ma iubestu,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cine va arbitra finala Cupei Romaniei » Tot el a arbitrat ultima divizionara secunda ajunsa in ultimul act

19:10, 13.05.2024 - Marcel Barsan (42 ani) va arbitra finala Cupei Romaniei, dintre Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați. Ultimul act al Cupei va avea loc miercuri, 15 mai, pe stadionul „Municipal” din Sibiu. Barsan va arbitra finala! Oțelul Galați și Corvinul Hunedoara, divizionara secunda, joaca pentru un trofeu ce ar…

Sanziana Negru și-a cumparat mașina noua. Cum arata bolidul de lux al caștigatoarei de la America Express: „A fost dragoste la prima vedere” / FOTO

00:05, 09.05.2024 - Sanziana Negru a facut o achiziție importanta, asta pentru ca și-a luat mașina noua. Caștigatoarea de la America Express spune ca este incantata de bolidul de lux. Cel care a vazut primul mașina noua a fost chiar iubitul ei, cel care a incurajat-o sa o și cumpere.

De ce Gica Popescu nu i-a cumparat fiicei sale o mașina mai scumpa: „Eu am pornit cu o Dacia 1300 și eram cel mai bun fotbalist”

15:00, 24.04.2024 - Giga Popescu i-a cumparat fiicei sale o mașina de 10.000 de euro, un cadou neobișnuit pentru o familie bogata. Intrebat de ce nu i-a daruit un automobil mai scump, el a explicat motivul. Iata ce a declarat!

Au cumparat o casa veche si s-au apucat de renovat. Ce au gasit ascuns cei doi tineri. Era acolo de zeci de ani

09:16, 17.03.2024 - Unii dintre noi, fie ca locuim intr-unul din marile orașe, sau ceva mai mici, ne dorim un colț al nostru, pe care sa-l amenajam așa cum vrem. De la aceasta idee a plecat și un cuplu de scoțieni. Aceștia au cumparat o casa veche si s-au apucat de renovat. Numai ca, ce au gasit ascuns, […] The post Au…

Cum și-a propus Georgiana Lobonț sa iși amenajeze noua casa. Artista și soțul ei au cumparat o locuința veche in Dej pe care o recondiționeaza / FOTO

17:30, 15.03.2024 - Georgiana Lobonț și soțul ei mai au puțin pana cand se vor muta in casa noua. Cei doi nu iși doresc sa se stabileasca in București, așa ca, au cumparat o locuința in Dej, pe care au inceput sa o amenajeze așa cum au visat.

Xtra Night Show. Cine i-a cumparat mașina de lux Biancai Dragușanu! Diva a clarificat situația: ”E foarte important...” / VIDEO

08:30, 07.03.2024 - Bianca Dragușanu și-a pus fanii pe jar cu noua mașina la volanul careia s-a afișat. Dupa ce au aparut o mulțime de speculații cu privire la persoana care a scos bani din buzunar pentru a o cumpara, vedeta a clarificat situația și a dezvaluit cine a fost realul ”sponsor”.

Fiul cel mare al lui Trump a primit o scrisoare cu un praf alb, pe care a deschis-o

11:45, 27.02.2024 - Donald Trump Jr., fiul cel mare al fostului presedinte american Donald Trump, a primit si a deschis in casa sa din Florida o scrisoare care continea un praf alb, a carui natura exacta este inca necunoscuta, a informat marti presa locala, citand surse apropiate familiei.

Viceprimarul Tabara, dupa ce directorul Piete SA si-a cumparat masina noua: „Din intamplare, a ajuns pe un loc total nepotrivit și acum se dezmiarda pe banul public”

16:30, 20.02.2024 - Dupa ce directorului de la Piete SA, Mirel Pop, i-a ars masina de serviciu in luna decembrie a anului trecut, regia care apartine de PMT, a solicitat si i-a fost acceptata solicitarea prin SICAP pentru achizitionarea unui autovehicul nou in valoare de aproape 20.000 de euro. Viceprimarul Cosmin Tabara…


Ce parere ai despre aceasta stire?