Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

8 sfaturi pentru prepararea sănătoasă a mâncărurilor din varză. Cum pregătești sarmalele cu nuci, rața pe varză și alte 4 rețete delicioase

Publicat:

 Varza este una dintre cele mai vechi legume cunoscute de om. Cum ea face parte din topul 20 al celor mai hranitoare produse, a fost rapid introdusa in alimentatia tarilor din intreaga lume. Varza alba sau rosie, sferica, este populara in Occident, in timp varietatile cu frunze late sunt populare in Asia.

Daca s-ar tine seama de multiplele sale calitati culinare si terapeutice, nu ar trebui sa treaca nicio zi fara salata proaspata sau murata, suc, placinte sau mancare din acest adevarat aliment-minune. Si legumele inrudite cu varza, cum sunt conopida, broccoli sau cresonul, au aceleasi…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum sa depozitezi painea pentru a o pastra proaspata timp de trei saptamani

10:40, 19.04.2024 - Pentru a pastra painea proaspata pentru o perioada lunga de timp și pentru a o feri de mirosuri, puteți folosi mijloace improvizate. Nu este intotdeauna posibil sa mancați toata painea deodata. De aceea, gospodinele istețe recurg la cateva trucuri pentru a o depozita și a o pastra proaspata cat mai…

Camara Bunicii vine cu un magazin cu totul și cu totul special, cu o alta abordare, multe specialitați și un nou nume: REBRI!

13:40, 12.04.2024 - Situat central, pe str. Zimbrului nr.13, magazinul Rebri va așteapta cu produse gourmet, paine cu maia, sandwich-uri in focaccia, produse fara gluten, preparate ???????????????????? ???????? ???????????????? (gata de gatit) și ???????????????????? ???????? ???????????? (gata de mancat), vinuri alese,…

Cele mai sanatoase fainuri

10:31, 10.04.2024 - Cred ca știm cu toții deja ca deserturile, fainoasele, ingrașa sau ca graul din care este obținuta faina clasica alba, cea cu care am crescut unii dintre noi, nu ar fi tocmai sanatos pentru toata lumea. Pornind de la aceasta premisa, dar și deoarece piața produselor alternative este tot mai ofertanta,…

Provocarea celei de-a patra amulete, la Chefi la cuțite: jurații gatesc cu 13 ingrediente. Chef Richard: ”Voi face una dintre cele mai complicate rețete cu care am lucrat”

15:25, 25.03.2024 - Misiune grea, in seara aceasta, la Chefi la cuțite: cei 4 jurați se lupta pentru cea de-a patra amuleta a sezonului 13 gatind cu... 13 ingrediente. ”Azi e o lupta foarte grea. Vreau sa ma concentrez ca sa o pot caștiga”, a anunțat Chef Sautner. ”Am zis ca

9 Martie – Ziua Sfinților 40 de Mucenici. Cum se pregatesc mucenicii moldovenești?

09:20, 09.03.2024 - Anual, Sfinții 40 Mucenici sunt praznuiți de Biserica Ortodoxa la data de 9 Martie. Aceștia erau soldați creștini, romani, greci și armeni. Guvernatorul Armeniei, afland despre credința lor, i-a silit sa se inchine idolilor. Aceștia au refuzat și au fost intemnițați și batuți cu pietre timp de 8 zile.…

Surpriza din lenjeria intima: Pedepse grele, la Constanta, pentru trafic international de droguri!

17:00, 14.02.2024 - Conform DIICOT, in lenjeria intima a unui inculpat a fost descoperit un ciorap de culoare negru, in interiorul caruia au fost gasite: 20 de doze din material plastic ce contin la interior o substanta pulverulenta de culoare alba, rasucite la capat; o doza din material plastic ce contine la interior…

REȚETE ROMANEȘTI Deliciul preferat al Regelui Mihai al Romaniei: Sarmalele in foi de varza

14:31, 12.02.2024 - Regele Mihai I al Romaniei, ultimul monarh al țarii, era cunoscut pentru modestia și discreția sa, inclusiv in preferințele culinare. Informațiile despre mancarurile sale preferate sunt limitate, insa se știe ca avea o afecțiune pentru bucataria tradiționala romaneasca, care se caracterizeaza prin simplitate…

„Painea leneșului”- Rețeta simpla prin care vei obine același gust intens, dar fara framantarea aluatului

12:50, 02.02.2024 - Metoda painii fara framantare reprezinta o soluție ideala pentru persoanele care considera ca framantatul este o operațiune grea și solicitanta. Cu toate acestea, rezultatul final este la fel de satisfacator ca și la o paine framantata tradițional.Pasul 1: Prepararea aluatului Pregatirea aluatului este…


Ce parere ai despre aceasta stire?