Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

8 sfaturi pentru prepararea sănătoasă a mâncărurilor din varză. Cum pregătești sarmalele cu nuci, rața pe varză și alte 4 rețete delicioase

Publicat:

 Varza este una dintre cele mai vechi legume cunoscute de om. Cum ea face parte din topul 20 al celor mai hranitoare produse, a fost rapid introdusa in alimentatia tarilor din intreaga lume. Varza alba sau rosie, sferica, este populara in Occident, in timp varietatile cu frunze late sunt populare in Asia.

Daca s-ar tine seama de multiplele sale calitati culinare si terapeutice, nu ar trebui sa treaca nicio zi fara salata proaspata sau murata, suc, placinte sau mancare din acest adevarat aliment-minune. Si legumele inrudite cu varza, cum sunt conopida, broccoli sau cresonul, au aceleasi…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

Provocarea celei de-a patra amulete, la Chefi la cuțite: jurații gatesc cu 13 ingrediente. Chef Richard: ”Voi face una dintre cele mai complicate rețete cu care am lucrat”

15:25, 25.03.2024 - Misiune grea, in seara aceasta, la Chefi la cuțite: cei 4 jurați se lupta pentru cea de-a patra amuleta a sezonului 13 gatind cu... 13 ingrediente. ”Azi e o lupta foarte grea. Vreau sa ma concentrez ca sa o pot caștiga”, a anunțat Chef Sautner. ”Am zis ca

Dezlegare la pește: Rețete gustoase, ușor de gatit. Postul Paștelui 2024, mai aspru decat cel al Craciunului

21:10, 24.03.2024 - Dezlegare la pește: Rețete gustoase, ușor de gatit. Postul Paștelui 2024, mai aspru decat cel al Craciunului Dezlegare la pește: Rețete gustoase, ușor de gatit. Postul Paștelui 2024 cuprinde și doua zile de dezlegare la pește. Spre deosebire de Postul Craciunului care este mai permisiv din punct de…

Trucul unic prin care salata verde nu va deveni vascoasa. Va ramane proaspata mai mult timp

23:30, 19.03.2024 - Salata verde este unul dintre cele mai sanatoase alimente, potrivita pentru tot felul de preparate și diete. Foarte important este, insa, sa o pastram mereu proaspata și sa ne asiguram ca nu se deterioreaza. Afla cum poate ramane proaspata mai mult timp și care sunt trucurile ce te vor ajuta. Cum pastram…

Postul Paștelui 2024. Cum se prepara ciorba de burta de post. Ingredientul special de care ai nevoie

11:30, 18.03.2024 - Postul Paștelui 2024. Rețete de post. Ciorba de burta de post. Iata cum poti sa prepari o ciorba de burta falsa, altfel spus o ciorba de „burta” cu ciuperci Pleurotus. Ciupercile Pleurotus se gasesc in orice supermarket.Mai intai se fierb ciupercile in apa, in care se pune un amestec de legume deshidratate,…

Postul Paștelui 2024. Cum se prepara ciorba de burta de post. Ingredientul special de care ai nevoie

10:20, 18.03.2024 - Postul Paștelui 2024. Rețete de post. Ciorba de burta de post. Iata cum poti sa prepari o ciorba de burta falsa, altfel spus o ciorba de „burta” cu ciuperci Pleurotus. Ciupercile Pleurotus se gasesc in orice supermarket.Mai intai se fierb ciupercile in apa, in care se pune un amestec de legume deshidratate,…

REȚETE ROMANEȘTI Deliciul preferat al Regelui Mihai al Romaniei: Sarmalele in foi de varza

14:31, 12.02.2024 - Regele Mihai I al Romaniei, ultimul monarh al țarii, era cunoscut pentru modestia și discreția sa, inclusiv in preferințele culinare. Informațiile despre mancarurile sale preferate sunt limitate, insa se știe ca avea o afecțiune pentru bucataria tradiționala romaneasca, care se caracterizeaza prin simplitate…


Ce parere ai despre aceasta stire?