Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

6.000 de locuri noi de muncă, generate prin reconversia platformei Carbochim. Ce oportunități economice aduce proiectul pentru Cluj-Napoca?

Publicat:
6.000 de locuri noi de muncă, generate prin reconversia platformei Carbochim. Ce oportunități economice aduce proiectul pentru Cluj-Napoca?

Peste 2.000 de angajați și sute de companii vor fi implicate in construirea viitorului ansamblu mixt de pe platforma industriala Carbochim. Proiectul va genera, potrivit estimarilor investitorului, peste 6.000 de locuri noi de munca.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vor fi foarte multe locuri de munca! Americanii redeschid o mina de exploatare a magneziului

19:30, 27.04.2024 - Romania se pregatește sa devina gazda unei noi exploatari de magneziu, marcand prima deschidere de acest fel in Europa in ultimul deceniu. Conform unui articol recent din Financial Times , autoritațile de la București au acordat licența companiei Verde Magnesium, o firma din București ce aparține fondului…

EXCLUSIV. Interviu cu Sorin Guttman, Project Manager: „Noul proiect reda viața fostei platforme Carbochim și adauga orașului o suprafața de 14 hectare, care pana acum era inaccesibila comunitații”

12:30, 24.04.2024 - Proiectul de restructurare urbana a fostei platforme Carbochim promite sa redefineasca zona de nord a municipiului Cluj-Napoca, prin intermediul unui model inovator de colaborare intre sectorul privat și cel public.

Ploua cu locuri de munca! De data asta vor fi verzi, promite Mircea Fechet

16:50, 11.04.2024 - Ministrul Mediului, Apelor și Padurilor, Mircea Fechet, a facut o declarație remarcabila in deschiderea evenimentului Green Energy Expo & Romenvirotec, subliniind nu doar importanța energiei regenerabile pentru mediul inconjurator, ci și potențialul acesteia de a genera noi oportunitați de angajare…

Apple desființeaza sute de locuri de munca dupa ce a renunțat la proiectul privind mașina autonoma

17:45, 05.04.2024 - Apple desființeaza peste 600 de locuri de munca dupa ce a renunțat proiectul privind realizarea de mașini autonome. Disponibilizarile vor fi realizate in luna mai. Unii salariați vor fi mutați la alte departamente.

Proiectul de regenerare urbana a platformei Carbochim, la un pas de aprobarea in consiliul local. Proiectul a fost pus in consultare publica.

14:10, 03.04.2024 - Proiectul de regenerare urbana a fostei platforme industriale Carbochim, o investiție de 500 de milioane de euro, a fost lansat din nou in dezbatere publica. Ulterior, proiectul va ajunge pe masa consilierilor locali.

Turda a atras numeroase investiții economice in ultimii ani

12:00, 03.04.2024 - Așa dupa cum știm, investițiile in zona unei localitați aduc cu sine o dezvoltare economica, dar și noi oportunitați de locuri de munca mai bine platite. Prin implementarea numeroaselor proiecte și prin crearea unui mediu favorabil pentru investiții, municipiul nostru devine tot mai atractiv pentru…

ONU: 22 martie - Ziua mondiala a apei

09:00, 22.03.2024 - Ziua mondiala a apei este marcata, in fiecare an, la 22 martie. Apa este un element esential in sustinerea vietii, este vitala pentru crearea de locuri de munca si sprijinirea dezvoltarii economice, sociale si umane.Ziua mondiala a apei este marcata, in fiecare an, la 22 martie. Apa este un element…

BMW se asociaza cu NTT Data si deschide la Cluj-Napoca un centru de dezvoltare IT / Mii de noi locuri de munca

08:46, 05.03.2024 - BMW anunța prima sa investiție majora in Romania. Mai exact se asociaza cu japonezii de la NTT Data pentru a deschide la Cluj-Napoca un centru de dezvoltare IT, despre care spune ca va angaja mii de oameni, in urmatorii trei ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?