Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

30 de zile după gratii pentru antrenorul acuzat de corupție sexuală

Publicat:

Probele noi gasite de polițiștii bistrițenii care au cercetat cazul antrenorului de fotbal acuzat de corupție sexuala i-au convins pe procurori, dar și pe judecatori ca antrenorul de fotbal trebuie sa se intoarca in arest. Acesta a primit 30 de zile de arest preventiv.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pedro Rocha, cercetat pentru corupție, a fost ales președinte al Federației Spaniole de Fotbal

20:05, 26.04.2024 - Pedro Rocha a fost ales președinte al Federației Spaniole de Fotbal, deși este cercetat intr-o ancheta de corupție. El a fost președinte interimar, dupa ce Luis Rubiales a demisionat in urma scandalului iscat dupa ce a sarutat o jucatoare.

Tanarul care a gonit cu poliția dupa el in Radauți, reținut in arest pentru o ...

14:35, 12.04.2024 -  Tanarul in varsta de 21 de ani, din Milișauți, care in urma cu cateva zile nu a oprit la semnalul polițiștilor din Radauți și s-a angajat intr-o urmarire pe mai multe strazi, a ajuns in arest, reținut 24 de ore, dupa ce probele biologice au indicat alcoolemia mare din sange.Probele de sange au ...

Luis Rubiales a fost arestat la Madrid. Fostul președinte al Federatiei Spaniole de Fotbal e acuzat de corupție

14:50, 03.04.2024 - Luis Rubiales a fost arestat de politia spaniola imediat ce a aterizat la Madrid, miercuri dimineata. Fostul presedinte al Federatiei Spaniole de Fotbal (RFEF) este anchetat pentru presupuse fapte de coruptie, informeaza El Mundo, preluat de News.ro.

Procurorii nu se lasa și il vor pe UCIGAȘUL de la Dumbrava dupa gratii. Au contestat decizia Judecatoriei Huedin

11:30, 16.02.2024 - Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Huedin il vor pe Marian Mindra dupa gratii. Ei au contestat decizia Judecatoriei Huedin, aceea de a-l lasa pe barbat in arest la domiciliu. Individul, fara drept de a conduce, a provocat accidentul rutier mortal de marți dimineața și ulterior acestui eveniment…


Ce parere ai despre aceasta stire?