Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

30 de zile după gratii pentru antrenorul acuzat de corupție sexuală

Publicat:

Probele noi gasite de polițiștii bistrițenii care au cercetat cazul antrenorului de fotbal acuzat de corupție sexuala i-au convins pe procurori, dar și pe judecatori ca antrenorul de fotbal trebuie sa se intoarca in arest. Acesta a primit 30 de zile de arest preventiv.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pedro Rocha, cercetat pentru corupție, a fost ales președinte al Federației Spaniole de Fotbal

20:05, 26.04.2024 - Pedro Rocha a fost ales președinte al Federației Spaniole de Fotbal, deși este cercetat intr-o ancheta de corupție. El a fost președinte interimar, dupa ce Luis Rubiales a demisionat in urma scandalului iscat dupa ce a sarutat o jucatoare.

Claudiu Manda scapa de procesul in care era acuzat de corupție. Motivul? Faptele s-au prescris

22:35, 08.04.2024 - Un complet de cinci judecatori de la Instanta suprema a dispus definitiv, luni, incetarea procesului penal, ca urmare a prescrierii faptelor, impotriva europarlamentarului PSD Claudiu Manda, intr-un dosar in care este acuzat ca ar fi intervenit, pentru a obtine voturi la alegeri, pe langa directorul…

Luis Rubiales a fost arestat la Madrid. Fostul președinte al Federatiei Spaniole de Fotbal e acuzat de corupție

14:50, 03.04.2024 - Luis Rubiales a fost arestat de politia spaniola imediat ce a aterizat la Madrid, miercuri dimineata. Fostul presedinte al Federatiei Spaniole de Fotbal (RFEF) este anchetat pentru presupuse fapte de coruptie, informeaza El Mundo, preluat de News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?