Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zvon: Prima imagine din Assassin’s Creed: Origins a fost scăpată pe internet

Publicat:

’s Creed a luat un an de pauza in 2016, ce face ca hype-ul din jurul viitorului titlu sa creasca tot mai mult.

Astazi vedem prima imagine din urmatoarea iterație, care ar urma sa se numeasca Assassin’s Creed: Origins și a sa acțiune sa aiba loc in Egipt.

Zvonurile anterioare spuneau ca Origins va avea doi protagoniști, precum AC: Syndicate, lupte navale, lume deschisa, explorare, stealth și toate elementele de calitate din serie.

Citeste articolul mai departe pe computergames.ro…  

Sursa articol: computergames.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dana Budeanu, ipostaza curajoasa pe internet. Cum s-a fotografiat vedeta in casa, imagine rara

18:55, 18.04.2024 - A demonstrat, din nou, ca este lipsita de inhibiții. Dana Budeanu a uimit cu fotografia publicata recent in mediul online, in care apare fara strop de machiaj pe chip. Mulți se intreaba care sunt secretele tenului sau perfect. Se pare ca vedeta are un stil de viața foarte sanatos. Foto Cum s-a pozat…

Cum poți comunica intre continente fara internet sau telefonie mobila. Povestea radioamatorului „profesionist” YO2YA

17:35, 17.03.2024 - Lugojeanul Marius Iacob, cunoscut in mediul radioamatorilor sub indicativul YO2YA, a acceptat sa vorbeasca cu reporterii „Libertatea” despre pasiunea sa pentru radioamatorism și despre particularitațile acestui sport neolimpic, care are propria structura organizaționala: Federația Romana de Radioamatorism„Am…

Macron denunța zvonurile de pe internet ca soția lui ar fi transgender

20:16, 08.03.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a denuntat, vineri, „informatiile false si scenariile inventate”, invocand zvonurile de pe rețelele sociale conform carora sotia sa ar fi o femeie transgender, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Se iubesc ca-n prima zi! Tzanca Urganu și Alina Marymar, mesaje ludice pe internet! Ce și-au adresat public

22:50, 07.03.2024 - Tzanca Uraganu și Alina Marymar formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbizul romanesc. Cei doi s-au cunoscut in urma cu trei ani și au decis sa formeze un cuplu. Astazi, manlistul și iubita sa, au facut cateva postari in care au vorbit despre inceputurile lor.

Daria Navalnaia, fiica lui Alexei Navalnii, mesaj emoționant pe internet. Postarea facuta de tanara, dupa moartea parintelui: "Ai fost și vei ramane mereu eroul meu"

15:55, 02.03.2024 - Sunt momente triste pentru cei ce l-au cunoscut pe Alexei Navalnii! Atat apropiații, cat și cei care au interacționat catuși de puțin cu el il plang pe liderul opoziției din Rusia. Dupa ce a fost condus pe ultimul drum, acum, Daria Navalnaia, fiica lui Alexei Navalnii, a transmis un mesaj emoționant…

Unde se afla paharul ascuns? Afla raspunsul in mai puțin de 11 secunde! Doar 3% din populație a reușit sa treaca testul

07:41, 26.02.2024 - Puzzle-ul de astazi presupune gasirea unui obiect (pahar) ascuns in imaginea prezentata. Adevarata provocare este reprezentata de timpul scurt in care trebuie elucidat „misterul” - 11 secunde. Doar cei cu mintea agera și antrenata pot gasi rapid intrusul. Provocarea zilei: gasește paharul in 11 secunde!In…

Bia Khalifa a publicat prima imagine alaturi de iubitul ei! Cine e barbatul care o face fericita pe blondina / FOTO

14:45, 25.02.2024 - Bia Khalifa a publicat prima imagine alaturi de iubitul ei! Blondina este acum mai fericita ca niciodata și traiește o frumoasa poveste de dragoste cu cel pe care l-a afișat recent pe Internet. Iata cine este barbatul care o face sa se simta implinita din toate punctele de vedere!


Ce parere ai despre aceasta stire?