Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zvon: Filmul Duke Nukem îl va avea pe John Cena drept protagonist și Michael Bay va fi regizor

Publicat:

Publicația The Hollywood Reporter anunța ca Paramount are discuții cu pentru a produce filmul artistic (sic) Duke Nukem.

, luptatorul și actorul, ar urma sa il portretizeze pe Rege, iar va fi regizor. Mai mult, se spune ca drepturile IP-ului au fost deja cumparate de la Gearbox, ce ne spune ca discuțiile sunt destul de avansate.

Alte informații vor urma, mai devreme sau mai tarziu, precum s-a intamplat cu . Sa speram ca rezultatul va fi totuși mai bun decat jocul in cauza.

Citeste articolul mai departe pe computergames.ro…  

Sursa articol: computergames.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini incredibile de la Premiile Oscar 2024! John Cena a ales o ținuta cu care i-a lasat pe toți fara cuvinte / FOTO

09:16, 11.03.2024 - John Cena a avut o apariție incredibila pe scena Premiilor Oscar 2024. Luptatorul a ales o ținuta cu care i-a lasat pe toți fara cuvinte. In timp ce unii l-au apreciat pentru curaj, alții nu au ezitat sa ironizeze alegerile lui John Cena, in materie de haine!

Ce-a fost asta?! Postarea de neințeles facuta de Atletico Madrid, cu Horațiu Moldovan protagonist: „Cred ca el e adminul contului acum”

23:40, 23.02.2024 - Atletico Madrid a postat un clip inedit pe contul oficial de TikTok. O imagine cu portarul Horațiu Moldovan (26 de ani) este insoțita de o melodie interpretata de Tzanca Uraganu. Clipul a strans peste 1.000 de comentarii in primele doua ore. Horațiu Moldovan inca nu a debutat sub comanda lui Diego Simeone,…

Placido Domingo iși amana concertele din Romania. Ce diagnostic medical a primit legendarul tenor! ”Sunt teribil de trist”

16:46, 21.02.2024 - Placido Domingo iși amana concertele din Romania. Legerndarul tenor a fost diagnosticat cu bronșita acuta și i-a fost recomandat sa ia o pauza cel puțin doua saptamani. Artistul spaniol (83 de ani) și-a amanat cele doua spectacole pe care urma sa le susțina in Romania. Pe 26 februarie a.c. urma sa cante…

Inspectoratul de Munca NU face ancheta in cazul actorului impușcat, pistolul adus de acasa: Aceasta arma a fost acceptata de regizor

07:01, 13.02.2024 - Conducerea Teatrului „Mihai Eminescu” a anunțat la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) incidentul care a avut loc la finalul saptamanii trecute. Cu toate acestea, inspectorii ITM nu au demarat propria lor ancheta.

Bogdan Theodor Olteanu, regizor: „Comedia este locul in care poți sa te bați cu Hollywoodul“

07:21, 11.02.2024 - Cu toate ca multe filme romanești de arta au avut succes peste hotare, producțiile comerciale din Romania au o singura arma secreta in fața celor internaționale, cu buget uriaș: umorul cu elementele autohtone


Ce parere ai despre aceasta stire?