Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ZIUA LIVE: Mihai Checherita - Lumea noastra interioara se reflecta in lumea nostra exterioara“

Publicat:

a fost invitatul emisiunii ZIUA LIVE de luni, 24 ianuarie si a vorbit despre arta meditatiei in viata de zi cu zi. este "anteprenor de viseldquo;. Prin tehnici de meditatie te invata cum poti sa materializezi in viata de zi cu zi orice dorinta, mai mica sau mai mare. Mihai este fondatorul proiectului ";. A adunat in comunitatea sa online peste 30.000 de persoane in aproximativ doi ani. Pe canalul de youtube si pe pagina de facebook ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristoiu: Gușa aduce in campania electorala discursul suveranist, dar daca oamenii lui Simion se comporta contradictoriu, atunci liderul AUR se poate duce la culcare!

07:20, 07.04.2024 - Totodata, Ion Cristoiu a aratat cum cursa electorata pentru primaria Bucureștiului va deveni un adevarat spectacol și o lupta politica reala odata cu intrarea lui Cozmin Gușa in „batalie”. Redam in continuare comentariul integral al jurnalistului Ion Cristoiu.„Ajungem acum la campania electorala. Astazi,…

Doliu in lumea politicii din Romania. S-a stins din viața un fost parlamentar din partidul lui Traian Basescu

18:10, 20.03.2024 - Lumea politicii din Romania, in doliu! Un fost parlamentar din partidul lui Traian Basescu s-a stins din viața. Este vorba despre Teodor Marius Spinu. Acesta era și cadru universitar la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din Iași.

TRAGEDIE IN LUMEA VOLEIULUI Ruxandra Dumitrescu a incetat din viața

10:30, 05.03.2024 - Moartea sa a lasat o adanca durere in comunitatea sportiva și a fost marcata de un omagiu solemn din partea celor care au cunoscut-o și au admirat-o. The post TRAGEDIE IN LUMEA VOLEIULUI Ruxandra Dumitrescu a incetat din viața first appeared on Informatia Zilei .

Doliu in lumea presei din Romania! Un jurnalist s-a stins din viața / FOTO

10:45, 28.02.2024 - Lumea presei din Romania este in doliu! Un jurnalist s-a stins din viața. El avea o cariera de invidiat, cu o experiența de peste 30 de ani in televiziune. A lucrat, de asemenea, la cateva redacții cunoscute in țara.

Doliu in lumea literaturii! Un celebru critic literar s-a stins din viața la varsta de 76 de ani / FOTO

12:35, 26.02.2024 - Lumea literaturii este in doliu! La varsta de 76 de ani s-a stins din viața un celebru critic literar. Este vorba despre Alex Ștefanescu. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de scriitorul Daniel Cristea-Enache prin intermediul paginii de socializare.

Doliu in lumea sportului! Detinatorul recordului mondial la maraton s-a stins din viața la varsta de 24 de ani. A murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau

07:21, 12.02.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 24 de ani, detinatorul recordului mondial la maraton. Potrivit primelor informații, acesta a murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau.

Andrei Ursu: „N-am fost un copil problema, dar aveam o voce interioara care imi spunea clar ca vreau sa fac arta!”

00:05, 06.02.2024 - Spune ca are un stil de viața atat de complex, pe care nu știe daca l-ar putea descrie in cateva fraze. Incearca sa iși pastreze mereu picioarele pe pamant, ca sa fie cat mai conectat la realitate. „Nu am un stil de viața plin de lux. Am incercat totuși sa raman cat mai conectat la … Articolul Andrei…


Ce parere ai despre aceasta stire?