Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Ziua Brexit”: Deputaţii din Camera Comunelor, chimpanzei într-o operă de artă satirică

Publicat:

CHIȘINAU, 29 mart – Sputnik. Pentru a &"marca &", celebrul artist Banksy a publicat o opera de arta pe pagina sa de Instagram, care îi înfatiseaza pe politicienii din ca cimpanzei, scrie. ro.sputnik.md.

&"Parlamentul desființat. Am realizat [aceasta opera de arta] acum zece ani. Muzeul din Bristol tocmai a expus-o din nou pentru a marca . Râdem acum, dar într-o buna zi nimeni nu va fi mai fi la cârma&", este comentariul care însoteste ilustratia.

Imaginea a fost expusa la Muzeul și galeria de arta…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) Parlamentul, in ședința. Deputat BCS: „Luați va rog mainile de la butoane ca o sa fie consecințe”. Grosu: Umblați cu amenințari?!

17:56, 16.05.2024 - Deputații s-au intrunit intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 27 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Deputat: „Luați va rog mainile de la butoane ca o sa fie consecințe”. Grosu: Umblați cu amenințari?!

16:45, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

Daniel Buda membru in parlamentul european la lansarea candidatilor PNL Salaj

10:05, 21.04.2024 - Alatura-te acestui canal pentru a primi acces la beneficii:  https://www.youtube.com/channel/UCug9dNJcNSA875dabXtIr3g/join Te poti abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV  https://www.youtube.com/c/ztvro  click pe clopotel si vei primi cel mai repede inregistrarile video. Facebook:  https://www.facebook.com/groups/ztvmedia/…

Parlamentul va stinge lumina pentru a marca Ora Pamantului. Ciolacu: Imi doresc sa ramana ca un gest de responsabilitate

13:35, 23.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sambata, cu ocazia "Orei Pamantului", ca domeniul energiei are o importanța strategica pentru toate statele lumii. Potrivit Guvernului, luminile din Palatul Victoria vor fi stinse in aceasta seara, timp de o ora.

Parlamentul a modificat destinația transferurilor la sursele de finanțare a Fondului de susținere a populației

09:31, 22.03.2024 - Deputații au adoptat, in a doua lectura, proiectul de lege care prevede modificarea destinației transferurilor la sursele de finanțare a Fondului de susținere a populației. Inițiativa legislativa a fost votata de 58 de deputați. Din 1 octombrie 2023, cind a fost inițiat procesul de reformare și consolidare…

(live/update) Parlamentul, in ședința: Grosu, catre deputați: „Toata lumea este cu noi?!”

12:25, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.

(live/update) Parlamentul, in ședința: Moldova, scutita de achitarea contribuțiilor financiare anuale pentru participarea la programele UE. Proiectul, votat de deputați

12:20, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.

(live/update) Parlamentul, in ședința: De la 1 martie, vaduvele de razboi, copiii și parinții veteranilor vor primi indemnizații majorate

11:20, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.


Ce parere ai despre aceasta stire?