Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zelenski a anunțat că îl va înlocui pe ministrul ucrainean al Apărării: „Reznikov a trecut prin mai mult de 550 de zile de război”

Publicat:

Presedintele ucrainean a anuntat, duminica seara, ca a decis sa il inlocuiasca pe ministrul Apararii, , si ca va cere parlamentului in aceasta saptamana sa il numeasca pe , seful principalului fond de privatizare din Ucraina.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Presedintele ucrainean a discutat cu secretarul american al apararii

13:30, 02.06.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat ca a discutat duminica, in Singapore, cu secretarul american al apararii, Lloyd Austin, despre nevoile de aparare ale Kievului. In marja Dialogului Shangri-La desfasurat in Singapore, Zelenski si ministrul apararii ucrainean Rustem Umerov au avut…

Ministrul ucrainean al Apararii a 'explodat': 'Mare parte a ajutorului occidental intarzie'

21:05, 28.05.2024 - Ucraina va primi ''foarte curand'' primele avioane de vanatoare F-16, dar aproximativ jumatate din ajutorul militar occidental de care are mare nevoie soseste cu intarziere, in timp ce Rusia se pregateste sa deschida inca un front in nordul Ucrainei, a declarat ministrul ucrainean al apararii, Rustem…

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 825 | Zelenski, apel catre liderii occidentali: Fortati Rusia sa faca pace

07:30, 28.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a indemnat, in cadrul vizitei in Spania, pe liderii occidentali sa exercite presiuni asupra Rusiei pentru a face pace folosind „toate mijloacele” necesare. Parisul și Kievul au semnat luni, 27 mai, un acord privind mobilizarea de instructori militari francezi…

General ucrainean, despre deschiderea unor discuții intre Kiev și Moscova: „Astfel de razboaie se pot incheia doar prin tratate”

11:00, 03.05.2024 - Kievul va trebui la un moment dat sa inceapa discutii cu Moscova pentru a pune capat razboiului, spune un oficial de rang inalt din serviciul secret militar ucrainean intr-un interviu publicat joi, relateaza Reuters, potrivit news.ro.Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a respins in repetate randuri…

Razboi in Ucraina, ziua 790. Premierul britanic anunța cea mai mare finanțare a țarii sale pentru Ucraina

10:36, 23.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 790. Presedintele SUA Joe Biden a promis in cadrul unei convorbiri telefonice cu omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski, ca va trimite "rapid" ajutoare militare "importante" Ucrainei.

Ce face acum Reznikov, fostul ministru ucrainean al Apararii in al carui mandat instituția a fost vizata de un scandal de corupție, in plin razboi

20:05, 14.04.2024 - Oleksii Reznikov, fostul ministru al apararii al Ucrainei demis de președintele ucrainean Volodimir Zelenski in 2023, a devenit noul director al Programelor de Securitate și Aparare din cadrul think-tank-ului Institutul ucrainean al Viitorului, relateaza Ukrainska Pravda, citata de hotnews.ro .

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia spune ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

08:46, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Razboi in Ucraina, ziua 757 | Volodimir Zelenski: Statul de drept global trebuie sa ''functioneze din nou''

00:05, 21.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 757 | Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut liderilor mondiali ca o ordine internationala bazata pe reguli sa "functioneze din nou", opunandu-se utilizarii fortei de catre Rusia.


Ce parere ai despre aceasta stire?