Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zeci de migranți au luat cu asalt enclava spaniolă Melilla, din Africa de Nord

Publicat:

Aproximativ 50 de migranti au reusit vineri sa intre in Melilla, dupa ce au trecut bariera acestei enclave spaniole in Africa de Nord, a anuntat prefectura locala, relateaza AFP, potrivit news.ro.

”Aproximativ 200 de persoane au incercat sa intre in mod ilegal, iar aproximativ 50 au reusit”, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al serviciilor guvernamentale.

Aceata patrundere cu forta s-a soldat cu sase raniti usor in randul fortelor de ordine si doi in randul migrantilor - dintre care unul a fost spitalizat dupa ce si-a fracturat un picior.

CITEȘTE ȘI: Adevarul despre…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultimii vanatori-culegatori din Africa aveau o alimentatie bazata preponderent pe plante (studiu)

23:15, 29.04.2024 - Vanatorii-culegatori din Africa de Nord au facut trecerea la o dieta preponderent bazata pe plante in urma cu 15.000 de ani, cu cateva mii de ani inainte de aparitia agriculturii, potrivit unui studiu publicat luni, citat de AFP, informeaza Agerpres.

Rușii pregatesc un asalt masiv in Bahmut, situația s-a inrautațit pentru ucraineni in toata regiunea Donețk

14:11, 15.04.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat intr-un discurs adresat națiunii, duminica seara, ca situația de pe front, in special in direcția Donețk, s-a inrautațit in ultimele zile.

Un barbat a reușit sa ascunda o crima timp de 26 de ani, dar dupa ce a divorțat adevarul a ieșit la lumina. Ce s-a intamplat

07:00, 31.03.2024 - La prima vedere, Timothy Stephenson a avut o viața de invidiat. Era casatorit cu un medic și locuiau intr-o casa de 2 milioane de dolari impreuna cu fiicele lor gemene, intr-o suburbie liniștita la est de San Francisco.

Presa spaniola anunța data la care Kylian Mbappe ar urma sa fie prezentat la Real Madrid

13:06, 13.03.2024 - Telenovela transferului atacantului Kylian Mbappe la Real Madrid (inceputa deja de cateva sezoane) se apropie de sfarșit. Aflat la final de contract cu PSG, internaționalul francez va lua (conform presei iberice) drumul Spaniei, iar prezentarea acestuia la noua echipa ar urma sa aiba loc inainte de…

Ucraina spune ca se duc lupte grele in estul țarii. Orașul in care vor sa ajunga rușii: „Inamicul incearca sa-l ia cu asalt”

07:20, 10.03.2024 - Trupele ruse au crescut presiunea asupra pozitiilor defensive ucrainene in timpul unor lupte grele in estul Ucrainei, a declarat sambata comandantul ucrainean al regiunii, informeaza dpa, citata de Agerpres.

Codin Maticiuc, adevarul despre educația dura pe care a primit-o din partea parinții lui. Cum a fost pedepsit. „N-au reușit niciodata”

15:30, 06.03.2024 - Codin Maticiuc, in varsta de 43 de ani, era numit in trecut „Crai de Dorobanți”, fiind unul dintre „rasfațații” showbiz-ului. Intre timp, actorul a devenit tata și este un fmilist convins. Deși multa lume crede ca Maticiuc a avut „lumea la picioare” inca din copilarie, afaceristul a dezvaluit ca lucrurile…

Femeia care nu a muncit nicio zi, dar a incasat peste 100.000 de euro de la stat

07:11, 11.02.2024 - O femeie nu a muncit nici macar o zi, dar a reușit sa incaseze peste 100.000 de euro de la stat. A fost acuzata de frauda, insa ce idee a avut ea? Este vorba despre o femeie din Italia. Aceasta a inventat 12 sarcini și a pretins ca ar fi nascut cinci copii, doar ca sa nu munceasca, dar sa fie platita.…

LIVE TEXT | Razboi in Ucraina. Trupele ruse ale Grupului de Forțe de Vest au distrus un obuzier in direcția Kupiansk. Ucraina formeaza noi unitați de asalt in regiunea Harkov

06:00, 08.02.2024 - Trupele ruse care deservesc obuzierele autopropulsate „Msta-S” al Grupului de Forțe de Vest in direcția Kupiansk au distrus un M777 al forțelor armate ucrainene, potrivit Ministerul rus al Apararii


Ce parere ai despre aceasta stire?