Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zeci de copii, blocați pe aeroporturi din lume. Toate taberele, ANULATE. Părinții sunt revoltați

Publicat:

Zeci de copii sunt blocați pe aeroporturi din lume. Alți copii nu vor mai pleca in tabere, pentru ca toate taberele au fost anulate, deși au platite inclusiv intrarile la muzee. Parinții nu știu ce se intampla. 

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mai mulți cetațeni straini și copii gasiți cu nereguli pe aeroporturi in ultima saptamana

21:10, 06.05.2024 - Copii cu documente de calatorie expirate sau fara acceptul ambilor parinți au fost identificați in aeroporturi și impiedicați sa paraseasca țara, in ultima saptamana. De asemenea, au fost prinși și cetațeni straini cu ședere ilegala in Romania.

Douazeci de copii, blocati in Dubai.Urmeaza sa revina in tara cu aeronava cu care se deplaseaza premierul

13:45, 18.04.2024 - Un grup de 20 de copii si doi profesori insotitori, membri ai unui ansamblu folcloric din judetul Sibiu, care au ramas blocati la Dubai, urmeaza sa se intoarca in Romania cu aeronava cu care se deplaseaza prim-ministrul Marcel Ciolacu si delegatia oficiala care il insoteste in vizita pe care o efectueaza…

Ce a gasit o tanara intr-o cutie de suc pentru copii. Micutii il adora, parintii s-au revoltat: „Cu cat stii mai putine, cu atat mai bine”

23:25, 29.03.2024 - A vrut un moment de rasfaț, sa iși incante papilele gustative cu un mic deliciu, insa a avut parte de o experiența deloc placuta. Ce a gasit o tanara intr-o cutie de suc pentru copii, imaginile publicate de ea au starnit revolta romanilor. Un produs consumat de mulți romani Iubite de copii și adulți,…

Doi copii, blocati in masina, in Bihor. Mama a coborat sa cumpere medicamente si a uitat cheile in interior

12:05, 26.03.2024 - Doi frati, de un an si doi ani, au ramas blocati in masina dupa ce mama lor a coborat si a uitat cheile in interior, in Bihor. Femeia a mers sa cumpere medicamente. Cei mici s-au jucat si au blocat portierele. ISU Bihor a anuntat marti ca s-a intervenit pentru salvarea a doi frati care au […] The post…

Dupa 1.000 de zboruri anulate, angajații Lufthansa au incheiat greva de pe aeroporturi

14:35, 09.03.2024 - Personalul de la sol de la Lufthansa a incheiat sambata dimineata actiunea de protest demarata miercuri seara, ceea ce va permite reluarea in mare masura a zborurilor, a anuntat un purtator de cuvant al companiei aeriene germane, transmite DPA, preluat de Agerpres.

Parinții ai caror copii invața la școala unde un minor a fost violat sunt revoltați! Agresorul inca merge la ore: "O las cu toata increderea si nu stiu cum o iau"

20:06, 04.03.2024 - Nepasarea conducerii școlii din București, unde un minor a fost violat de doua ori, i-a revoltat pe parinții ai caror copii studiaza in unitatea de invațamant. Potrivit informațiilor, cel de-al doilea agresor inca merge la ore.

Panica la metrou, dupa ce doua trenuri au fost aproape de coliziune. Calatorii, printre care și copii, blocați 40 de minute in tunel

20:15, 27.02.2024 - Clipe de panica la metrou dupa ce doua trenuri au fost aproape de coliziune. Metrotrex spune ca a fost vorba despre o eroare umana la dirijare și doua garnituri s-au tamponat ușor. Sute de oameni, printre care mulți copii și batrani, au ramas blocați in tunel.


Ce parere ai despre aceasta stire?