Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zece oameni răpiţi de un grup armat care a pătruns în consulatul tunisian din capitala Libiei

Publicat:

Un grup armat a luat cu asalt consulatul tunisian din capitala libiana Tripoli Un grup armat a luat cu asalt consulatul tunisian din capitala libiana Tripoli si a rapit zece angajati, a anuntat vineri Ministerul de Externe tunisian, relateaza Reuters si AFP.

Incidentul reprezinta "o încalcare flagranta a suveranitatii nationale tunisiene, a legilor si a normelor internationale si diplomatice care garanteaza securitatea functionarilor si a misiunilor diplomatice si consulare", a afirmat ministerul într-un comunicat, potrivit Agerpres.

"Toate institutiile…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moscova acuza "linia ostila" a tarilor baltice și amenința ca va raspunde la acțiunile lor

12:10, 05.05.2024 - "Linia ostila" a tarilor baltice a dus la ruperea celor mai multe dintre legaturile lor cu Rusia, a declarat Ministerul rus de Externe in comentarii publicate duminica, avertizand totodata ca Moscova va raspunde cu masuri asimetrice, relateaza Reuters.

Scandalul care a alertat NATO pușca iar: Polonia anunța ca și ea a fost atacata de Rusia, in scandalul de hacking!

14:35, 04.05.2024 - Polonia a condamnat atacurile cibernetice ale grupului de hackeri ruși APT28 asupra Germaniei și Cehiei, afirmand ca și ea a fost vizata. APT28 are legaturi cu serviciul de informații militare rus GRU, a aratat ministrul german de Externe, Annalena Baerbock. Polonia iși exprima solidaritatea cu Germania…

Serghei Șoigu bate cu pumnul in masa dupa zvonurile ca Putin ii poarta sambetele: solicitarea ministrului rus al Apararii

14:40, 01.05.2024 - Ministrul rus al apararii, Serghei Soigu, a cerut o livrare semnificativa si mai rapida de arme pentru operatiunile armatei Moscovei in Ucraina, a anuntat miercuri Ministerul rus de Externe, informeaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.

Tensiune rara pe axa Tadjikistan - Rusia: ambasadorul rus a fost chemat sa explice unele acțiuni ale Moscovei

18:45, 29.04.2024 - Ministerul de Externe al Tadjikistanului l-a convocat luni pe ambasadorul Rusiei pentru a protesta fata de ceea ce a descris ca fiind un tratament nedrept pe care Moscova il aplica cetatenilor tadjici, o disputa rara intre cei doi aliati post-sovietici, relateaza Reuters, informeaza News.ro.

Ministerul rus de Externe le prezice americanilor 'o umilinta ca in Vietnam și Afganistan' pe frontul din Ucraina

15:06, 21.04.2024 - Rusia a declarat, duminica, ca aprobarea de catre Camera Reprezentantilor a Congresului american a unui sprijin suplimentar pentru Ucraina de 60,84 miliarde de dolari a aratat ca Washingtonul se scufunda mai adanc intr-un razboi hibrid cu Rusia, razboi care se va sfarsi printr-o umilinta similara cu…

Afirmația Rusiei ca Ucraina angajeaza cetațeni tadjici este contrazisa de catre Tadjikistan

06:20, 07.04.2024 - Ministerul de Externe al Tadjikistanului a respins sambata afirmatia lui Nikolai Patrusev, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, potrivit caruia Ambasada Ucrainei din capitala Tadjikistanului ar recruta mercenari pentru a lupta impotriva Rusiei, relateaza Reuters, citat de news.ro.

Chișinaul condamna activitațile electorale din Transnistria. Incident la secția de votare din Capitala

12:51, 17.03.2024 - Ministerul moldovean de Externe condamna ,,cu fermitate activitațile electorale neautorizate ale Rusiei pe teritoriul suveran al Republicii Moldova”, cu referire la regiunea separatista Transnistria. MAE moldovean a permis votul doar in incinta Ambasadei Rusiei la Chișinau.

Atac armat in California. Patru oameni au fost uciși

10:55, 04.03.2024 - Patru persoane au fost ucise si mai multe au fost ranite in urma unui atac armat intr-o locuinta din King City, California, au anuntat duminica autoritatile, relateaza Reuters. Incidentul a avut loc duminica seara dupa o petrecere organizata intr-o locuinta. Trei barbati cu rani prin impuscare au fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?