Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zarvă de război chiar şi fără John Bolton: Afacerea siturilor nucleare ilegale ale Iranului

Publicat:

Concedierea consilierului pentru securitate nationala al , , a fost comentata si pusa, prin speculatii, pe seama esecului negocierilor cu talibanii, de la Doha – si a atacurilor teroriste revendicate de acestia la Kabul, asta in timp ce negociau cu americanii – si totul chiar in ajun de 11 septembrie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 789. Șeful spionajului militar din Ucraina: "Urmeaza o perioada dificila. Rușii vor folosi o abordare cuprinzatoare"

13:16, 22.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 789. Miniștrii de externe ai Uniunii Europene se intalnesc luni la Luxemburg pentru a discuta despre consolidarea apararii aeriene a Ucrainei și extinderea sancțiunilor impotriva Iranului.

Radu Tudor: Israelul a demonstrat ca poate lovi oricand facilitațile nucleare din Iran și ca, la nevoie, o va face. Azi nu și-a folosit nici 5% din puterea mil

12:30, 19.04.2024 - Jurnalistul Radu Tudor, specializat in analiza militara, analizeaza atacul lansat de Israel asupra Iranului. Acesta spune ca Israel nu a folosit nici macar 5% din tehnica de care dispune și ca dezlanțuirea e o dovada ca israelienii pot lovi oricand facililitați militare din Iran!

Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac in caz de razboi

09:20, 19.04.2024 - Programul nuclear iranian este din nou in centrul atenției, avand in vedere faptul ca Ierusalimul a lansat un atac asupra Teheranului ca raspuns la bombardamentul asupra teritoriului sau, relateaza The National News.

Razboi in Orientul Mijlociu: Explozie puternica in centrul Iranului. Numeroase avioane care survoleaza țara și-au schimbat brusc traseul și au ieșit din spațiul aerian

08:05, 19.04.2024 - Mai multe avioane care survoleaza Iranul și-au schimbat brusc traseul. Decizia a fost luata imediat dupa exploziile din centrul Iranului care par sa fie un atac aerian israelian. Principalul aeroport din Teheran a fost inchis temporar.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 783 |Zelenski invoca ajutorul occidental pentru Israel și cere sprijin pentru Ucraina. „Impactul rachetelor balistice e acelasi”

08:05, 16.04.2024 - Ucraina a anunțat marți dimineața ca a interceptat toate cele noua drone lansate de Rusia asupra teritoriului sau in timpul nopții. Președintele Volodimir Zelenski a vorbit despre sprijinul occidental primit de Israel in contextul atacului iranian de la sfarșitul saptamanii trecute și a cerut din nou…

Nici regiunea, nici lumea nu-si pot permite mai mult razboi: Orientul Mijlociu este pe marginea prapastiei (ONU)

07:51, 15.04.2024 - "Nici regiunea, nici lumea nu-si pot permite mai mult razboi", a declarat duminica secretarul general al ONU, Antonio Guterres, lansand un apel la "retinere maxima" in cadrul Consiliului de Securitate reunit dupa atacul Iranului impotriva Israelului, relateaza AFP, informeaza Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 781. Volodimir Zelenski cere un raspuns global ''unit'' la ''teroarea'' Iranului si Rusiei

15:55, 14.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 781. ​​​​​​​Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut duminica un raspuns global "hotarat si unit" la "teroarea" Iranului si Rusiei, condamnand atacul comis de Iran asupra Israelului in cursul noptii.

Vladimir Putin, discurs public in plin razboi: „Ucraina e teritoriul nostru”. Ce a spus despre folosirea armelor nucleare

12:45, 29.02.2024 - Vladimir Putin a susținut joi, 29 februarie 2024, un discurs difuzat public in fața membrilor celor doua camere ale Parlamentului de la Moscova. Președintele Rusiei a vorbit despre stadiul in care se afla relația cu Occidentul, despre un viitor atac armat și despre folosirea armelor nucleare. Discursul…


Ce parere ai despre aceasta stire?