Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zâna Surprizelor LOVITĂ DE CRIZĂ! Iată din ce venit modest a ajuns să trăiască ANDREEA MARIN

Publicat:

se descurca tot mai greu cu afacerile. Ce pierderi inregistreaza firmele

Fosta prezentatoarea de televiziune are probleme financiare. Firmele sale au înregistrat, în 2014, un profit foarte mic: mai putin de 2.000 de euro pe luna, scrie wowbiz.
Zâna surprizelor pare ca nu se descurca foarte în afaceri. Ea are trei firme specializate pe activitati de productie cinematografica, video si de programe de televiziune, performantele financiare ale acestora... Citește mai mult pe EVZ Monden.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mașina lovita in parcare cu autor necunoscut?! Ce ai de facut

22:05, 28.04.2024 - Exista numeroase situații in care, fara sa remarce ca au produs o dauna sau chiar intenționat, șoferii pleaca de la locul accidentului fara a lasa datele de contact persoanei pagubite. Intr-o astfel de circumstanța, avaria trebuie raportata la Poliție, in cel mult 24 de ore de la momentul in care a…

Andreea Marin, superba intr-o rochie scurta, dupa ce a slabit 20 de kilograme: „Ești un exemplu ca se poate”

12:15, 29.03.2024 - Andreea Marin a fost protagonista unei ședințe foto, dupa ce a slabit nu mai puțin de 20 de kilograme in ultimele luni. Fosta prezentatoare TV și-a etalat silueta intr-o rochie scurta, care ii venea deasupra genunchilor.

Criza de meseriași și specialiști: firmele așteapta și 5 luni pana gasesc omul potrivit

10:50, 13.03.2024 - Specialiștii continua sa fie categoria de candidați cel mai greu de recrutat, in special in domenii precum construcții, financiar – contabil sau producție, potrivit unei cunoscute firme de recrutare.

Raspunsul Andreei Marin cand a fost intrebata daca Lavinia Pirva o copiaza. „Zana Surprizelor”, sincera pana la capat: „Suntem unde ne este locul”

11:50, 01.03.2024 - Andreea Marin, poreclita in spațiul public „Zana Surprizelor”, a fost intrebata de Denise Rifai, in emisiunea pe care o modereaza la Kanal D, daca Lavinia Pirva, actuala soție a lui Ștefan Banica Jr., o copiaza. Ce raspunsul a oferit fosta jurnalista. VIDEO Ce relație are Andreea Marin cu actuala soție…

Violeta a lasat-o fara replica pe Andreea Marin. Fiica lui Ștefan Banica nu vrea sa fie influencer și nici sa foloseasca filtre: „Multe tinere asta fac”

10:35, 13.02.2024 - Andreea Marin are o relație deschisa cu fiica sa și i-a oferit o educație aleasa. Fosta prezentatoare i-a vorbit Violetei despre filtrele folosite pentru poze, iar reacția adolescentei a uimit-o pe mama ei.Violeta, in varsta de 16 ani, este deja implicata in multe proiecte, unde s-a oferit sa faca voluntariat.…

Andreea Marin s-a temut sa nu aiba același sfarșit ca Madalina Manole. Prin ce a trecut cand era casatorita cu Ștefan Banica: „Ma trezeam cu lacrimi in ochi”

09:45, 11.02.2024 - Andreea Marin a fost invitata in emisiunea „Play IT”, unde a facut marturisiri neașteptate. Fosta prezentatoare TV a recunoscut ca s-a luptat timp de 2 ani cu depresia și s-a temut sa nu aiba același sfarșit precum Madalina Manole.Andreea Marin și-a deschis sufletul in cadrul emisiunii „Play IT”, unde…


Ce parere ai despre aceasta stire?