Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

X FACTOR 2016. O concurentă sexoasă, luată în râs de juraţi. Delia: "Îmi pare rău, eşti de nota 2"

Publicat:

X FACTOR 2016. “Am incredere in mine si in momentul de pe scena. E prima oara cand cant de fata cu atatia oameni”… Isi alege o piesa cu notorietate in festivalurile internationale de muzica – – “I ”, dar fara prea mare succes, se pare.

“Imi pare rau, esti de nota 2”, ii spune Delia. Din pacate, nici Stefan nu este prea incanatat: “Draga mea, nu stiu cum e la agentia ta imobiliara, dar daca vinzi case asa cum canti… e grav, dai faliment".

N-a fost sa fie de data asta, asa ca pleaca acasa cu patru de “Nu”…  Nu inainte, insa, de a preciza ca juratii…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy, duminica, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia: ,,Ești minunata, delicioasa, momentul tau a fost magic!”

15:40, 26.04.2024 - Ultima ediție de auditii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

iUmor, 7 aprilie. Magicianul Robert Tudor vine cu un super show de magie, iar Nury Guney il impresioneaza pe Cheloo

14:05, 06.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil. Duminica aceasta, cel de-al optulea episod iUmor il va avea ca invitat special pe Magicianul Robert Tudor,…

Scena de gelozie la Survivor All Stars. Concurenta care i-a cerut cont prietenului pentru atingerile din timpul jocului: „Esti singurul barbat”

23:10, 04.04.2024 - „Ești singurul barbat din viața mea”, este declarația de iubire pe care Alexandra Duli i-a facut-o lui Zanni. Schimbul de replici, dar și de atingeri dintre cei doi au ridicat multe semne de intrebare pentru una dintre concurente, care a dat semne ca ar fi geloasa pe cuplul format in jungla dominicana.…

iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Naimana și Daniele, numar pitoresc pe scena. Delia: „Sufletul meu s-a hranit”

20:55, 31.03.2024 - Naimana și Daniele sunt din Italia și și-au adus ”oițele” pe scena iUmor sa incante publicul. Ei sunt impreuna de un an și jumatate și s-au intalnit la pensiunea din munți a tinerei.

Aura Urziceanu, pe scena Romanii au talent. Concurenta care i-a dat gata pe jurati: „Ne-ai adus aminte de uriasa ei voce”

00:10, 30.03.2024 - Inchide ochii și vei fi convins ca Aura Urziceanu a urcat pe scena Romanii au talent! Concurenta care i-a dat gata pe jurați vine dintr-o familie ce a facut furori intr-un sezon trecut, tatal și fratele ei au fost la un pas sa ia marele premiu al competiției. Andra Baranga, un moment de excepție. Un…

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, la Antena 1! Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

11:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Andreas Petrescu, moment excepțional pe scena iUmor, chiar de ziua lui Cheloo

14:55, 21.03.2024 - Cel de-al șaselea episod al noului sezon iUmor - Alege comedia, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, aduce in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, numere inedite de umor și invitați unul și unul.

Mireasa. Delia, dezvaluiri dureroase despre cea mai grea incercare a vieții ei. Concurenta a pierdut o persoana draga: ”M-a imbrațișat și...” / VIDEO

20:40, 14.03.2024 - Delia a inceput sa planga in aceasta dimineața, iar acest lucru a dus la o serie de intrebari din partea colegei sale de camera. Concurenta a fost sincera și nu și-a ascuns sentimentele, astfel ca i-a marturisit acesteia una dintre cele mai grele incercari ale vieții sale. Iata ce persoana draga sufletului…


Ce parere ai despre aceasta stire?