Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

WiGig Alliance a fuzionat cu Wi-Fi Alliance, retelele wireless cu viteze de 7Gbps vor aparea in 2014

Publicat:

Wi-Fi Alliance, asociatia care se ocupa de promovarea, dezvoltarea si certificarea echipamentelor si standardelor Wi-Fi, a anuntat fuzionarea eforturilor de dezvoltare a viitoarelor retele de mare viteza in banda de 60 GHz de a caror dezvoltare s-a ocupat pana acum si incorporarea acestui standard in setul de specificatii Wi-Fi.

WiGig, sau 802.11ad conform nomenclatorului IEEE, a fost anuntat inca din 2009 dar, in ciuda eforturilor celor 40 de membri ai asociatiei , acesta nu a fost inca implementat in cadrul nici unui produs comercial.…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care e statusul casniciei Inimioarei de la Mireasa cu soțul ei. Ce a aparut pe rețelele de socializare de curand

17:51, 15.05.2024 - Fosta concurenta de la "Mireasa", Inimioana și soțul ei, un barbat pe care l-a intalnit dupa ce a parasit emisiunea par sa fie foarte fericiți impreuna. Iata cum au aparut in mediul online.

Amenda record pentru un politician, dupa ce a numit 'pedofili' doi oameni, intr-o disputa pe rețelele sociale

03:36, 26.04.2024 - Un actor și politician din Marea Britanie va plati o amenda uriașa pentru ca a numit doi oameni pedofili. Instanța britanica a stabilit suma de 90.000 de lire sterline pentru fiecare dintre victime. Disputa a avut loc pe rețelele de socializare.

Prognoza meteo 23 aprilie. Ploi violente, lapovița și maxime de 22 de grade. Unde incepe sa se incalzeasca

07:00, 23.04.2024 - Pe alocuri, cantitațile de apa vor depași 10...15 l/mp și vor fi posibile descarcari electrice. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare in majoritatea zonelor, cu viteze in general de 45...55 km/h, iar in sudul Banatului și la altitudini mari in Carpații Meridionali, rafalele vor depași…

Huawei da in judecata Romania pentru interzicerea echipamentelor sale in rețelele 5G

06:40, 10.04.2024 - Huawei da in judecata Romania pentru interzicerea echipamentelor sale in rețelele 5G Grupul chinez Huawei a inițiat o acțiune in instanța impotriva statului roman in aceasta luna, contestand decizia Consiliului Suprem de Aparare a Țarii (CSAT) de a interzice utilizarea echipamentelor sale in rețelele…

Lebada neagra, noul trend pe internet dupa prabușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circula pe rețelele sociale

08:06, 28.03.2024 - Comentatorii de extrema dreapta susțin ca prabușirea dramatica a podului Francis Scott Key din Baltimore, de marți, este un eveniment de tip „lebada neagra”, o expresie de nișa care a captat recent imaginația conspiraționiștilor de pe internet, scrie The Guardian.

Influența social media asupra vieții, in creștere. Anul trecut, aproape 60% dintre europeni au utilizat rețelele sociale.

15:20, 19.03.2024 - Influența rețelelor sociale asupra vieții de zi cu zi inregistreaza o tendința ascendenta, situație in care aproape 60% dintre europeni au utilizat aplicațiile și platformele din social media anul trecut.

Anunț important pentru romani! Se vor schimba buletinele. Ce date vor aparea

10:00, 28.02.2024 - Anunț important pentru romani! Se pregatește o schimbare majora in ceea ce privește buletinele de identitate. Autoritațile se pregatesc sa includa informații vitale de sanatate pe noile acte, o mișcare care ar putea face diferența intre viața și moarte in situații de urgența.


Ce parere ai despre aceasta stire?