Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

What's Up şi-a refăcut viaţa după divorţ. Cine este noua iubită a cântăreţului. "Nu am nicio legătură cu divorţul" FOTO

Publicat:

Ei bine, What's Up se iubește, de mai bine de doua luni, cu , o profesoara de muzica și co-fondator a doua școli private de muzica din București, scrie a1.ro.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Organele a trei pacienți au salvat 9 vieți. Doua persoane au primit o noua șansa la viața in Cluj.

17:55, 19.04.2024 - Trei intervenții de prelevare din București, Baia Mare și Iași au salvat 9 oameni aflați in suferința au primit o noua sansa prin transplant de ficat, rinichi si plamani. Doi pacienți din Cluj au primit o noua șansa la viața.

Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman

08:55, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman Continue reading Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman at Tabu.

Exista cale de impacare intre Vulpița și Viorel? Ce spun vecinii dupa ce ea și-a refacut viața, dar a ramas din nou singura

15:00, 11.04.2024 - Vulpița și Viorel ajung din nou in atenția pubicului dupa ce vecina barbatului a vorbit despre ce se mai intampla acum cu cei doi. Iata ce a spus cu privire la relația dintre Viorel și Vulpița și daca mai este posibila o impacare.

Cantautorul George Nicolescu a trecut in „Eternitate” la varsta de 74 de ani

13:15, 26.03.2024 - Cantautorul George Nicolescu, care a devenit cunoscut pentru melodia „Eternitate”, a murit la varsta de 74 de ani. Deși s-a nascut orb, George Nicolescu a avut o cariera prodigioasa, ajungand chiar pe primele locuri in topurile din Romania. Cel care a anunțat decesul, marti, a fost artistul Andrei Paunescu.„S-a…

„Femei implicate – Democrație mai puternica”, eveniment de Ziua Internationala a Femeii

17:36, 05.03.2024 - Comunicat  de la Biroul PE din Romania Vineri, 8 martie, intre orele 11:00-13:30,  Biroul de Legatura al Parlamentului European in Romania organizeaza la sediul sau (București, Str. Vasile Lascar, nr. 31, etaj 1),  evenimentul intitulat „Femei implicate – Democrație mai puternica”, pentru a marca Ziua…

Acces Direct. Carmen, situație critica, din cauza fiicei. Tanara in varsta de 28 de ani i-ar fi reproșat ca și-a refacut viața, dupa divorțul de soț

19:26, 28.02.2024 - Carmen are trei copii, dar spune ca a ajuns intr-o situație disperata din cauza fiicei. Tanara in varsta de 28 de ani este fata cea mica și i-ar fi reproșat mamei ca și-a refacut viața, dupa divorț, in condițiile in care i-a fost mereu alaturi și i-a luat apararea in fața tatalui ei.

Iubita lui Marius Elisei, primele declarații dupa ce s-a zis ca s-au desparțit: „Preferam sa avem o viața mai discreta, fiecare iși vede de treaba lui”

13:40, 15.02.2024 - Marius Elisei și iubita lui, Gabriela Elena Bacinica, nu au mai aparut de ceva vreme impreuna astfel ca s-a speculat ca nu mai formeaza un cuplu. Pentru emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, ea a rupt tacerea și a explicat in ce stadiu e relația lor. La inceputul lunii septembrie 2023, Marius…

Ce spune iubita unuia dintre barbații acuzați de crima la petrecerea din Padina. Femeia susține ca se teme pentru viața ei: "Au fost atacați...”

12:45, 12.02.2024 - Iubita unuia dintre barbații acuzați de crima la petrecerea din Padina a facut declarații. Femeia susține ca cei trei frati nu aveau cum sa aiba asupra lor macete si ca se teme pentru viata ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?