Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

What's UP își serbează astăzi ziua de naștere! Câți ani a împlinit artistul

Publicat:

What's UP este sarbatoritul zilei astazi! Indragitul artist iși serbeaza ziua de naștere, insa daca pana acum ne-a onișnuit cu petrecerile mari, alaturi de prieteni, iata cum a inceput sa petreaca la miezul nopții! Cați ani a implinit cantarețul!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un farist adevarat isi serbeaza astazi ziua de nastere. La Multi Ani, Cristi Negru!

09:40, 02.05.2024 - Ziua de 2 mai este una speciala pentru unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti care au trecut prin curtea formatiei FC Farul Constanta. Este vorba despre Cristi Negru, cel care isi serbeaza astazi ziua de nastere, acesta ajungand la borna 46. Originar din Pitesti, Cristi Negru a evoluat la mai multe…

Star Matinal. Cristian Țanțareanu a implinit 80 de ani. Afaceristul a avut o zi de naștere cu 400 de invitați: „Urmatorul eveniment...” / VIDEO

12:55, 22.04.2024 - Cristian Țanțareanu a implinit 80 de ani. Afaceristul a avut o zi de naștere cu 400 de invitați. Iata cum a petrecut, dar și ce declarații a facut celebrul om de afaceri, in exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars!

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Știrile Antena Stars. Maria Constantin iși sarbatorește ziua de naștere. Ce planuri are cantareața pentru aniversare: ”Sunt un om implinit” / VIDEO

16:41, 12.03.2024 - Maria Constantin implinește 37 de ani și traiește o perioada frumoasa in viața sa. Cantareața nu are niciun plan pentru ziua sa de naștere, preferand sa ramana acasa, impreuna cu iubitul ei, Robert Stoica, sa se recupereze dupa evenimentele anterioare pe care le-a avut.

Star Matinal. Ce cadou i-a facut Gina Matache fiicei sale, Delia, de ziua ei de naștere. Artista a implinit 42 de ani și și-a dorit o aniversare diferita / VIDEO

14:00, 08.02.2024 - Delia Matache și-a dorit o astfel de aniversare, iar de mai bine de doi ani, obișnuiește sa urce pe scena. La fel s-a intamplat și aseara, asta pentru ca, ieri, pe 7 februarie, a implinit 42 de ani. Prezenta a fost și mama ei, Gina Matache.

Ce i-a transmis Elena Udrea iubitului ei, de ziua lui de naștere. Ce varsta a implinit Adrian Alexandrov

14:45, 05.02.2024 - Adrian Alexandrov a implinit 37 de ani, insa zilele de naștere nu mai sunt la fel pentru el sau pentru fetița lor. Elena Udrea se afla in inchisoare, de unde i-a transmis un mesaj emoționant iubitului ei. Mesajul Elenei Udrea pentru Adrian Alexandrov de ziua lui Din spatele gratiilor, Elena Udrea i-a…

ZI DE NAȘTERE Inginerul horticol Ioan Pop isi serbeaza ziua de nastere

11:46, 05.02.2024 - Colaborator al ziarului Informatia Zilei si al postului nostru de televiziune ITV, nu necesita prea multe prezentari. The post ZI DE NAȘTERE Inginerul horticol Ioan Pop isi serbeaza ziua de nastere first appeared on Informatia Zilei .

Adrian Alexandrov iși serbeaza ziua de naștere. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis Elena Udrea din spatele gratiilor: ”Nu m-ai lasat niciodata sa ma simt singura”

15:10, 04.02.2024 - Este ziua lui Adrian Alexandrov și, daca nu poate fi langa el, pentru a sarbatori impreuna, mama copilului sau, Elena Udrea, i-a transmis un mesaj emoționant din spatele gratiilor. Fostul ministru a spus ca ii este recunoscatoare pentru tot barbatului alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste. 


Ce parere ai despre aceasta stire?