Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vulcanul Popocatepetl tine la sol avioanele din Mexic

Publicat:

Cel putin 47 de zboruri operate de patru companii aeriene americane au fost anulate joi in capitala Mexicului, din cauza emisiilor de cenusa ale vulcanului Popocatepetl, situat la 65 de kilometri de terminale, a anuntat aeroportul international din Mexico, citat de AFP. , US Airways, Delta si "au luat decizia de a nu opera zboruri din si spre Mexico", a declarat , purtatorul de cuvant al autoritatilor aeroportuare pe (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avioanele militare ale Romaniei se antreneaza prin zboruri la inalțimi mici

12:00, 02.06.2024 - Avioanele militare ale Romaniei se antreneaza prin zboruri la inalțimi mici, anunța un comunicat de presa difuzat pe internet de Statul Major al Forțelor Aeriene (SMFA). Aceste zboruri sunt prevazute in perioada 31 mai – 9 iunie 2024, intre orele 10 – 20. Aeronavele care participa provin de la Baza…

In Mexic e atat de cald, incat maimuțele cad moarte din copaci

19:30, 21.05.2024 - Maimuțe urlatoare, o specie deja amenințata, au cazut moarte din copaci in padurile tropicale din sud-estul Mexicului in ultimele saptamani, din cauza secetei grave și a valurilor de caldura sufocanta, relateaza CNN.

Presedintele Emirates are un mesaj pentru Boeing: ”Organizati-va activitatea”

07:56, 08.05.2024 - ”Nu suntem cu adevarat multumiti de ceea ce se intampla, ne-am dorit intotdeauna sa vedem aceasta aeronava intrand in flota atunci cand a fost promisa – si exista o intarziere, nu este doar pentru noi”, a declarat marti seicul Ahmed bin Saeed Al Maktoum, presedinte si CEO al companiei aeriene emblematice…

Oradea. Puncte de vedere. Aeroport nou, zboruri „second-hand”

13:15, 28.04.2024 - Drumul Expres, Podul „Prezan” din Dragoș Voda sau Podul „Sovata” din Ioșia, sunt cateva din inițiativele edilitare care, in ciuda carcotașilor ce nu vroiau sa le vedeau utilitatea, și-au vadit totuși importanța, la scurt timp dupa inaugurare, prin gradul lor mare de folosința.

VIDEO| Avioane staționate in Romania au doborat dronele iraniene care atacau Israelul (Surse)

10:25, 15.04.2024 - Avioanele staționate in Romania au participat la contracararea atacurilor lansate din Iran catre Israel. Avioanele de lupta ale Marii Britanii, care sunt staționate in Romania, au fost trimise in Orientul Mijlociu inca de vineri.

Pisici ingrijite pe viața la Palatul Național din Mexic, dupa ce au capatat un statut special

13:45, 07.04.2024 - Nouasprezece pisici fara stapan au frau liber in Palatul National din Mexic, cutreierand de mult timp gradinile luxuriante si saloanele istorice coloniale ale celor mai emblematice cladiri din tara, relateaza AP. „Au acces in toate zonele palatului, asa ca asista la intalniri, interviuri si se plimba…

Noi zboruri spre Zurich de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj lansate de compania aeriana SWISS

18:01, 01.04.2024 - Cluj-Napoca, 28 martie 2024: Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunța debutul noilor zboruri spre Zurich, operate in premiera absoluta de o noua companie aeriana prezenta pe aeroport, Swiss International Air

Marturii despre cum se poarta in prezent razboiul dintre Hamas și Israel: „Avioanele de recunoaștere supravegheaza totul”

05:55, 28.03.2024 - Politica razboiului, precum și ruptura din ce in ce mai adanca dintre Israel și Statele Unite cu privire la criza umanitara din Gaza, au pus in umbra un camp de lupta in schimbare, unul care arata foarte diferit fața de cel de acum o luna, doua, relateaza Washington Post.


Ce parere ai despre aceasta stire?