Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vreme instabilă anunță meteorologii în Moldova

Publicat:

Vreme instabila anunța meteorologii in MoldovaFoto: newsprom.ruPotrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, astazi vor cadea ploi de scurta durata insoțite de descarcari electrice in nordul țarii, iar in centru și sud cerul va fi variabil.


Termometrele vor indica in nord 18°C pe parcursul zilei și 3°C noaptea. In centrul țarii temperatura aerului se va ridica ziua pina la 19°C, iar noaptea va cobori pina la 4°C. In sud se vor inregistra 20°C ziua, iar noaptea vor fi 5°C.

Vintul va sufla din vest, cu o viteza de 2-7 m/s, presiunea atmosferica va fi normala.
 



SURSA: NOI.MD
Autor: Alina…

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Nou val de praf saharian peste Romania. Meteorologii anunta vreme calda cu temperaturi record in mai multe regiuni ale tarii

11:30, 06.04.2024 - Un nou val de aer fierbinte va acoperi tara și azi. Meterologii se asteapta la noi recorduri de temperatura. Soarele va incinge atmosfera peste asteptari. Va fi o zi total atipica, in comparatie cu cea de anul trecut, cand in Romania a fost cod rosu de viscol si ninsori. 

Nou val de praf saharian peste Romania. Meteorologii anunta vreme calda cu temperaturi record in mai multe regiuni ale tarii

09:10, 06.04.2024 - Un nou val de aer fierbinte va acoperi tara și azi. Meterologii se asteapta la noi recorduri de temperatura. Soarele va incinge atmosfera peste asteptari. Va fi o zi total atipica, in comparatie cu cea de anul trecut, cand in Romania a fost cod rosu de viscol si ninsori. 

Nou val de praf saharian peste Romania. Meteorologii anunta temperaturi record in mai multe regiuni ale tarii

08:35, 06.04.2024 - Nou val de praf saharian peste Romania. Meteorologii anunta temperaturi record in mai multe regiuni ale tarii Un nou val de aer fierbinte va acoperi tara maine si poimaine. Meterologii se asteapta la noi recorduri de temperatura. Soarele a incins atmosfera peste asteptari si astazi. A fost o zi total…

Alerta ANM! Cod galben de ninsori și vreme rea in mai multe zone ale țarii. Ce au anunțat meteorologii

12:00, 25.03.2024 - Administrația de Meteorologie a emis o avertizare meteorologica de cod galben pentru jumatate din țara, anunțand revenirea precipitațiilor sub forma de ploi și ninsori, precum și vant puternic.

Meteorologii anunța ninsori și ploi in mai multe zone ale țarii. Cat de tare se strica vremea și ce zone sunt afectate

13:10, 19.03.2024 - Meteorologii anunta ca, pana joi seara, vor fi ninsori in nordul si centrul Moldovei si precipitatii mixte in sudul Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei si in sudul si estul Transilvaniei.

TEMPERATURI NEOBIȘNUITE Ce anunța meteorologii pentru martie

11:15, 29.02.2024 - Prognoza indica și posibilitatea de ploi slabe in diverse regiuni ale țarii, inclusiv in estul și sud-estul țarii, precum și precipitații mixte in Carpații Meridionali, la altitudini mari. The post TEMPERATURI NEOBIȘNUITE Ce anunța meteorologii pentru martie first appeared on Informatia Zilei .

Sfarșitul iernii vine cu vreme atipica in Romania. Unde se anunța ploi și unde va ninge

08:11, 26.02.2024 - Meteorologii anunța temperaturi deosebit de ridicate pentru ultimele zile ale lunii februarie, dar și precipitații, mai ales in partea de vest, sud-vest, centru și nord... The post Sfarșitul iernii vine cu vreme atipica in Romania. Unde se anunța ploi și unde va ninge appeared first on Special Arad…

Sfarșit de iarna cu vreme neobișnuita in Romania. Unde se anunța deosebit de cald, in ce zona ninge

07:40, 26.02.2024 - Sfarșitul iernii vine cu vreme atipica in Romania. Meteorologii anunța temperaturi deosebit de ridicate pentru ultimele zile ale lunii februarie, dar și precipitații, mai ales in partea de vest, sud-vest, centru și nord a țarii. La munte sunt așteptate ninsori.


Ce parere ai despre aceasta stire?