Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vrei să fii sănătos? Află cu câte ore înainte de somn trebuie să mănânci

Publicat:

Aproape 80% dintre pacientii cu probleme digestive obisnuiesc sa manance inainte de somn. Sunt constatarile medicilor gastroenterologi, care avertizeaza ca acest regim alimentar favorizeaza aparitia ulcerului si a depresiei. 

Potrivit specialistilor, mesele dupa ora 19:00 perturbeaza functiile organelor interne. Cel mai mult sunt afectate pancreasul si stomacul.

"Stomacul nu reuseste sa prelucreze alimentele consumate cu o ora sau doua inainte de somn si atunci acestea raman in duoden. In acest caz, se va elimina o mare cantitate de fiere care se va afla in stomac pana dimineata.…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa mananci in Vinerea Mare. Preparatul sanatos care este gata in 30 de minute

21:30, 02.05.2024 - Vinerea Mare este o zi de mare semnificație in calendarul creștin ortodox, care precede Invierea Domnului, celebrata in Duminica Paștelui. In aceasta zi nu se mananca urzici și nu se bea oțet.

Drama tanarului asistent medical mort subit, la doar 30 de ani, dupa ce medicii i-au spus ca e sanatos. Ce afecțiune i-a secerat viața

09:05, 03.04.2024 - Asistentul medical din Dambovița acuza un junghi in piept atunci cand s-a prezentat la spital. Medicii de la UPU Targoviște nu i-au gasit vreo afecțiune și i-au prescris niște pastile de derere.

Vrei sa mananci mai sanatos? Iata cum poti incepe

13:00, 02.04.2024 - O alimentatie sanatoasa iti va aduce o multime de beneficii pe termen lung. Te vei bucura de mai multa energie, de un sistem imunitar mai puternic, in timp ce previi aparitia bolilor cronice, precum diabetul.Hrana sanatoasa nu trebuie asociata cu diete restrictive, dimpotriva. Alimentatia echilibrata…

Care sunt cele mai sanatoase fructe pe care poți sa le mananci. Ce spun nutriționiștii

09:45, 01.04.2024 - Toți nutriționiștii recomanda consumul de fructe, insa este important de știut ca nu toate sunt sanatoase. Din acest motiv, trebuie sa știi ce sa mananci daca nu vrei sa iei kilograme in plus. Iata care sunt cele mai sanatoase tipuri de fructe pe care poți sa le mananci in orice moment al zilei.

Catalin Cirstoiu: Bucureștiul sufera de cancer. Il putem face sanatos

13:40, 20.03.2024 - Candidatul susținut de PNL și PSD la Primnaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, susține ca Bucureștiul sufera de cancer: „Impreuna vom invinge un oraș bolnav și il vom face sanatos”.

Au aparut trufandalele in piețe. Cat ii costa pe romani sa manance sanatos

15:46, 11.03.2024 - Primavara aduce o explozie de culoare și prospețime sub forma legumelor și verdețurilor de sezon. Producatorii agricoli locali iși etaleaza cu mandrie recoltele, oferind alimente pline de vitamine și minerale esențiale pentru sanatate.

Alimentele interzise in boala de care sufera și Regele Charles. Nutriționiștii nu recomanda oricui postul negru de 40 de zile, ținut de mai multe vedete EXCLUSIV

19:41, 12.02.2024 - In intreaga lume a crescut ingrijorator de mult numarul cazurilor de cancer. Și Regele Charles al lll-lea al Marii Britanii a fost diagnosticat cu aceasta boala grea. Cat de mult conteaza alimentația, in procesul de vindecare? Este, oare, de ajutor, și postul negru, doar cu apa, pe care recent l-a incheiat…

Școala verde din Romania, unde elevii invața sa manance sanatos, sa faca economie la utilitați și sa salveze natura

19:00, 05.02.2024 - O școala din Botoșani educa generații de elevi ecologiști. Este singura școala eco din județ, recunoscuta cu distincții la nivel internațional. Profesorii spun ca toate activitațile ecologice au reușit sa schimbe mentalitatea elevilor și parinților.


Ce parere ai despre aceasta stire?