Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Voronin: Dacă Dodon nu are ce face la Preşedinţie, poate e mai bine să se ducă la pescuit

Publicat:

Presedintele PCRM, , se impotriveste ideii lansate de catre privind organizarea unui referendum pentru oferirea mai multor atributii sefului statului. Potrivit comunistului, Dodon a fost ales in functie „mai mult artificial” si nu-i ramane decat sa solicite alte imputerniciri.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Igor Dodon, pregatit de Ziua Victoriei: Ex-președintele, cu panglica sf. Gheorghe la piept, alaturi de familie

09:56, 09.05.2024 - Fostul șef de stat, Igor Dodon, a felicitat cetațenii cu Ziua Victoriei. „Pastram memoria celor cazuți in acel crunt razboi”, a scris ex-președintele pe pagina sa de facebook. Totodata, acesta a publicat o fotografie, cu panglia Sfantului Gheorghe la piept, alaturi de familie.

Sondaj exploziv: Cine e favoritul pentru a fi președintele Republicii Moldova, daca ar fi alegeri duminica

20:30, 29.03.2024 - In ipoteza desfașurarii alegerilor prezidențiale duminica viitoare, conform unui sondaj prezentat de Institutul Republican Internațional, Maia Sandu ar putea caștiga inca un mandat de președinte al Republicii Moldova. Datele sondajului indica ca aproximativ 30% din respondenți ar opta pentru Maia Sandu,…

Piedone, foarte dezamagit de Ciolacu: ”A avut o cadere nervoasa! M-a facut prost”

22:10, 20.03.2024 - Cristian Popescu Piedone a ținut sa-i raspunda premierului Marcel Ciolacu dupa ce l-a invocat in conferința de lansare a candidatului comun PSD-PNL. Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone , a dezmințit miercuri seara, la Antena 3, zvonurile care circulau cu privire la o posibila…

Ciolacu spune ca inca nu a decis daca va candida sau nu la președinție: „Trebuie sa hotarasc cu mine insumi”

17:55, 09.03.2024 - Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sambata, la Iasi, ca inca nu a decis daca va candida la alegerile prezidentiale si a subliniat necesitatea unei stabilitati politice, intrucat „a venit momentul sa construim pentru Romania”.

Ciuca, despre candidatura la presedintie: „Statutul PNL prevede foarte clar ca președintele trebuie sa-și asume, dar e prematur”

20:40, 28.02.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat miercuri seara, la Antena 3, intrebat daca va candida la alegerile prezidențiale, ca „statutul PNL prevede foarte clar ca președintele partidului trebuie sa-și asume candidatura”, dar ca așteapta sa vada ce se intampla la alegerile locale și cele europarlamentare.

Igor Dodon l-a felicitat pe președintele Turciei cu ocazia zilei de naștere: Erdogan implinește 70 de ani

14:46, 26.02.2024 - Fostul președinte al Republicii Moldova, liderul Partidul Socialistilor, Igor Dodon, l-a felicitat pe președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, cu ocazia zilei de naștere. Liderul turc implinește astazi 70 de ani.

Lukasenko isi anunta candidatura la presedintie in 2025, dupa ce voteaza in alegerile parlamentare si locale

16:25, 25.02.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko, principalul aliat al presedintelui rus Vladimir Putin, anunta duminica faptul ca urmeaza sa candideze la un nou mandat in alegerile prevazute in 2025, potrivit agentiei oficiale belaruse de presa Belta, scrie news.ro .

Liderul senatorilor PNL: Exista varianta sa susținem cu PSD un candidat comun la Președinție și Primaria Capitalei

13:45, 22.02.2024 - Președintele grupului PNL din Senat, Daniel Fenechiu, a declarat joi, la B1TV, ca in momentul in care s-a luat decizia in coaliție de participare pe liste comune cu PSD la alegerile europarlamentare, este posibil mai departe ca cele doua partide sa susțina un candidat comun la Primaria Capitalei, dar…


Ce parere ai despre aceasta stire?