Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vor fi tot mai multe uragane din cauză că oamenii nu mai poluează la fel de mult

Publicat:

Poluarea aerului are o legatura direct asupa Oceanului Atlantic si nu chiar in sens negativ, noteaza The Verge. Aceasta este concluzia la care au ajuns mai multi cercetatori de la Met Office, biroul national de meteorologie din Marea Britanie. Ei au examinat datele despre poluare si furtuni adunate in ultimii 200 de ani, inclusiv cateva simulari din viitor realizate pe un computer.

Cercetatorii de la Met Office au descoperit ca aerosolii pe care oamenii i-au tot trimis in atmosfera au actionat ca un scut deasupra Oceanului Atlantic. Acesti aerosoli au fost produsi atat de expansiunea…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Experții se intreaba daca America este cu adevarat in declin. „Leacul“ ar putea fi o parte a bolii

16:41, 09.05.2024 - Rapoartele privind moartea Americii au fost mult exagerate timp de decenii. Dar orice efort uman ajunge, in cele din urma, la un sfarșit. Acum, RAND, bunicul think tank-urilor, a publicat un raport care ia ca atare declinul Statelor Unite și se intreaba daca se poate reveni la gloria de odinioara.

Romanii vor putea calatori in America fara viza. Ambasadorul Romaniei in SUA: „Sunt foarte optimist ca acest lucru se poate intampla anul viitor”.

10:55, 25.04.2024 - Romanii vor putea calatori fara viza in Statele Unite ale Americii de anul viitor. Romania face eforturi susținute pentru a intra in programul Visa Waiver, potrivit ambasadorului Romaniei in SUA, Andrei Muraru.

Cand vor putea romanii sa calatoreasca fara vize in America. Andrei Muraru, ambasadorul Romaniei in SUA, anunț important

08:16, 25.04.2024 - De curand, Andrei Muraru, ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, a facut un anunț important despre eliminarea vizelor pentru cetațenii romani. Incepand cu ce data ar putea sa calatoreasca fara vize in SUA.

Eclipsa totala de Soare astazi in America de Nord! Ciprian Vantdevara la ”Pulsul zilei”, cu Mihai Florin Pohoața – 8.04.2024.

12:15, 08.04.2024 - Eclipsa de Soare  care va avea loc la  nodul ascendent al Lunii astazi, luni,  8 aprilie   2024 , va fi o  eclipsa totala  de  Soare . Este a 15 eclipsa totala din  secolul al XXI-lea , dar a 18-a trecere a umbrei  Lunii  peste  Pamant , in acest secol și va fi vizibila in America de Nord și o parte…

De ce se poarta romanii urat unii cu alții cand se intalnesc in strainatate?

15:55, 07.04.2024 - Foto – Shutterstock Intrebarea unei romance stabilite in Statele Unite ale Americii, postata pe un grup de Facebook dedicat romanilor intorși acasa, a dunat o serie de raspunsuri interesante, potrivit StiriDiaspora. Romanca a vrut sa afle de la ceilalți utilizatori de ce romanii se poarta urat atunci…

Eclipsa de Soare din 8 aprilie sporește energia de Foc a Berbecului. Ce influențe are asupra fiecarei zodii

08:05, 07.04.2024 - Prima eclipsa de Soare a anului va fi o eclipsa totala pe data de 8 aprilie 2024. Ea nu poate fi observata din Romania, dar influențele ei asupra zodiilor se vor resimți puternic. Pentru astrologi, este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului și se petrece in zodia de Foc a Berbecului.Pasionații…

Fenomene meteo extreme in SUA: Incendii in Texas și furtuni de zapada in California și Nevada

17:10, 03.03.2024 - Un viscol masiv a lovit in ultimele ore mai multe regiuni din statele americane California si Nevada, in vestul Statelor Unite ale Americii, in timp ce incendiile de vegetație din Texas fac ravagii, informeaza duminica BBC, preluat de Agerpres.

Cum arata casa Anamariei Prodan din Las Vegas. De ce Nuți nu i-a insoțit in America / GALERIE FOTO

13:50, 21.02.2024 - In cadrul emisiunii „Prodanca. Punct și de la capat” de la Antena Stars, Anamaria Prodan și-a prezentat vila de lux pe care o deține in Las Vegas, S.U.A.! Iata cum arata locuința pe care impresara o deține intr-o zona buna a Americii, dar și cine sunt veciii sai celebri!


Ce parere ai despre aceasta stire?