Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vladimir Putin, probleme de sănătate? A fost surprins la un summit într-o ipostază neobişnuită

Publicat:

Seful statului rus, in varsta de 59 de ani, a fost vazut de un fotoreporter al AFP schiopatand usor in timp ce mergea la o intalnire bilaterala cu omologul sau sud-coreean Lee Myung-Bak, la summitul anual al APEC, organizat in acest an la Vladivostok ( rus).

Dupa ce a intrat in sala in care urmeaza sa aiba loc discutiile, el s-a asezat rapid pe bratul unui fotoliu, parand ca vrea sa isi odihneasca picioarele.

El a facut acelasi lucru vineri, inainte de inceperea discutiilor cu presedintele chinez si cu sultanul…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Vladimir Putin pregatește „atacuri fizice” impotriva Occidentului, avertizeaza șeful serviciilor secrete britanice

15:55, 14.05.2024 - Anne Keast-Butler, care a fost numita la conducerea operațiunilor de informații ale Marii Britanii in luna mai a anului trecut, a folosit primul sau discurs important pentru a sublinia amenințarea tot mai mare reprezentata de Kremlin.

Șeful diplomației poloneze crede ca Putin „nu e atat de nesabuit” incat sa atace o țara NATO

18:40, 05.05.2024 - Președintele rus, Vladimir Putin, „nu este atat de nesabuit incat sa atace o țara NATO”, a declarat ministrul polonez de Externe, Radoslaw Sikorski, intr-un interviu, potrivit kyivindependent.com.

De ce nu este prezent Putin la omagiile victimelor atentatului de la Moscova: Dmitri Peskov ofera explicații

15:45, 30.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin este in continuare absent fizic la omagii ale victimelor si la intalniri cu familiile acestora, la o saptamana de la atentatul de la Moscova, insa un purtator de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, da asigurari ca ”credeti-ma, chiar daca nu vedeti lacrimi pe fata sa,…

Cum evalueaza șeful AIEA posibilitatea unui atac nuclear din partea Rusiei

16:50, 14.03.2024 - Directorul general al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, a declarat joi ca nu crede ca „sunt intrunite conditiile” pentru folosirea armelor nucleare in razboiul din Ucraina, in pofida amenintarilor proferate in acest sens de Vladimir Putin.

Dmitri Medvedev, atac vulgar la adresa lui Macron: ”Sa ia mai multe perechi de chiloti! Va mirosi foarte puternic”

03:45, 12.03.2024 - Fostul presedinte rus Dmitri Medvedev l-a atacat luni pe presedintele francez Emmanuel Macron, care urmeaza sa efectueze o vizita in Ucraina ”in urmatoarele saptamani”, intr-un mesaj in franceza in care-l catalogheaza drept un ”las zoologic”, relateaza BFMTV, citat de news.ro. ”Macron se pregateste…

Doliu in lumea muzicii de petrecere: un artist adorat de public a murit: avea probleme grave de sanatate

12:40, 11.03.2024 - Marius Țepeliga a murit. Interpretul de muzica populara suferea de o boala grea. La inceputul anului, Marius Țepeliga fusese supus unei intervenții chirurgicale. La acea vreme, familia și colegii de breasla au facut un apel public la donarea de sange.Artistul nu și-a pierdut nicio clipa speranța, insa…

(P) Cele mai frecvente probleme de sanatate ale pisicilor și cum fi prevenite

14:15, 27.02.2024 - Animalele de companie ne ofera multa satisfacție și iubire necondiționata, dar vin la pachet și cu multa responsabilitate. Pentru a le asigura un trai bun, este necesar sa le ingrijim constant, sa le oferim hrana de calitate și sa le ducem la controale medicale periodice.

Papa Francisc și-a anulat toate vizitele din acest weekend din cauza unei probleme de sanatate

20:05, 24.02.2024 - Papa Francisc și-a anulat toate vizitele de sambata, din cauza unei ușoare stari gripale, anunța Vaticanul, dar fara sa dea alte explicații. Citește și: Ovidiu Parșan, actor in filmul propus de Romania pentru Oscar, candideaza la primarie ”Din cauza unei usoare strari gripale, Papa si-a anulat, ca masura…


Ce parere ai despre aceasta stire?