Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vladimir Putin a semnat decretul privind demiterea guvernatorului regiunii Kemerovo

Publicat:

Pana la emiterea decretului prezidenția, guvernatorul regiunii Kemerovo, , a decis sa-și dea demisia in urma tragediei care a avut loc in Kemerovo, ce a luat viața a zeci de oameni.

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Trei chei pentru a ințelege demiterea lui Șoigu: o pedeapsa, o razbunare și o surpriza

12:41, 14.05.2024 - Demiterea de catre Vladimir Putin a ministrului rus al Apararii, Serghei Soigu, este relativ o surpriza. Cel puțin asa era in momentul in care a avut loc. Pentru a-l ințelege, gestul lui Putin poate fi interpretat in trei chei, scrie La Razon, conform Rador Radio Romania.1.

Putin l-a inlaturat pe Serghei Soigu de la Aparare și i-a oferit o alta funcție: Schimbari radicale in Rusia

13:31, 13.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin l-a inlocuit pe Serghei Șoigu, aliatul sau pe termen lung, din funcția de ministrul al Apararii, la peste doi ani de la inceputul razboiului din Ucraina. Putin a semnat duminica decretul, care a intrat imediat in vigoare. Serghei Soigu a fost numit secretar al Consiliului…

Putin a scos inima unei caprioare și i-a daruit-o lui Berlusconi: „Vladimir mi-a aratat o natura violenta pe care nu mi-am imaginat-o”

17:20, 05.05.2024 - In anul 2013, președintele Rusiei și fostul prim-ministru italian au fost impreuna intr-o vacanța. Vladimir Putin ar fi facut atunci un gest de neimaginat in fața lui Silvio Berlusconi, pe care un fost senator din partidul sau și-l amintește și acum.

China raspunde dur americanilor

17:26, 02.05.2024 - China a transmis ca va lua „masurile necesare” dupa anuntarea de catre Washington a unor noi sanctiuni menite sa paralizeze capacitatile militare si industriale ale Rusiei prin pedepsirea companiilor chineze care ajuta Moscova sa faca rost de arme pentru razboiul sau impotriva Ucrainei, informeaza joi…

Avertismentul lansat din SUA care pune Europa pe jar: Moldova devine urmatoarea ținta a Rusiei

15:25, 27.04.2024 - Dupa cateva luni de tergiversari, Congresul SUA a aprobat marți ajutorul destinat luptei Ucrainei impotriva agresiunii militare rusești. Dar scopurile expansioniste ale lui Vladimir Putin nu se opresc in aceasta țara.

Rusia: Vladimir Putin a semnat un decret privind recrutarea militara semestriala

17:15, 31.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a semnat un decret privind recrutarea militara semestriala, 150.000 de barbati fiind chemati la serviciul militar obligatoriu, transmit duminica Reuters si DPA.

Putin a amenințat ca Rusia, ca raspuns la bombardarea regiunii Belgorod, va lovi ținte civile in Ucraina

14:50, 20.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a comentat despre bombardarea regiunii Belgorod de catre Ucraina, in timpul unei intalniri cu susținatorii sai din campania electorala, la Kremlin. Videoclipuri cu discursul lui Putin au fost distribuite de canalul de telegram de propaganda „Uite”. Intr-unul dintre ele,…

Maia Sandu saluta un acord de aparare semnat cu Franta: Vladimir Putin trebuie oprit

16:50, 08.03.2024 - Presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, pledeaza in favoarea unei sustineri sporite a Ucrainei, un ”meterez” al Republicii Moldova ”atat timp cat Kievul rezista” si considera ca ”trebuie ca Vladimir Putin sa fie oprit” de dragul securitatii europene, intr-un interviu publicat in editia de vineri…


Ce parere ai despre aceasta stire?