Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vladimir Drăghia și soția lui au dezvăluit sexul bebelușului în ziua de Paște! Actorul, tată pentru a doua oară / FOTO

Publicat:

și soția lui, , urmeaza sa devina parinți pentru a doua oara, astfel ca astazi, in Sfanta zi de Paște, cei doi au decis sa impartașeasca cu cei care-i urmaresc și indragesc sexul bebelușului ce urmeaza sa vina pe lume! Nimeni nu se aștepta la o astfel de veste!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gigi Becali a dezvaluit discuția cu soția sa inainte de sarbatoarea de titlu de pe Arena Naționala: „Luminița, Luminița”

12:31, 12.05.2024 - Absent timp de patru ani de pe stadioanele din Romania, Gigi Becali (65 ani) și-a facut apariția la sarbatoarea de titlu a echipei pe care o patroneaza, FCSB. Latifundiarul din Pipera a dezvaluit cine l-a convins sa iși faca prezența pe cel mai mare stadion al țarii. Meritul i-ar reveni soției sale,…

Cum se descurca Alice Cavaleru cu doi copii mici. Cat de provocator este rolul de mamica pentru soția lui Vladimir Draghia: „Imi pierd mințile”

22:30, 23.04.2024 - Alice Cavaleru se confrunta cu numeroase provocari in rolul de mama. Soția lui Vladimir Draghia a maruturisit pe rețelele de socializare prin ce trece in aceasta perioada cu micuțele sale, Zora, d e7 ani și Alegra in varsta de un an și jumatate.


Ce parere ai despre aceasta stire?