Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vlad Șendroiu, în locul lui Călin Badiu la Consiliul Județean Timiș. Noul consilier a depus jurământul

Publicat:

Consiliul Județean Timiș funcționeaza, de miercuri, in echipa completa. Locul lui , care a plecat secretar de stat in , a fost ocupat de Vlad Ioan Șendroiu, din partea USR-PLUS. Noul consilier județean a depus deja juramantul.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicolae Robu și-a depus candidatura pentru Primaria Timișoara

15:05, 26.04.2024 - Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL, și-a depus vineri, 26 aprilie 2024, candidatura pentru funcția de primar al Timișoarei și a fost validat de Biroul Electoral Municipal Timișoara. „Mi-am depus candidatura cu hotararea ferma ca, ințelepțit dupa infrangerea din 2020, impreuna cu echipa…

Noul subprefect al Clujului a depus juramantul. Cui i-a mulțumit pentru numirea in funcție

17:15, 24.04.2024 - Dupa ce social-democratul Razvan Ciortea și-a inaintat demisia pentru a putea candida la funcția de primar la Turda, Clujul are un nou subprefect din partea PSD, in persoana lui Florentin Burz.

Gorj: Noul prefect Virgil Dragușin a depus juramantul

16:15, 12.04.2024 - Astazi a avut loc ceremonia de investire a noului prefect al județului Gorj, Virgil Dragușin. Fostul prefect Iulian Popescu a demisionat pentru a putea candida la alegerile locale. Și subprefectul Anca Bordușanu a decis sa demisioneze din același motiv.

Noul subprefect de Dolj, Ileana Șerban Toma, a depus juramantul

14:26, 12.04.2024 - Noul subprefect de Dolj, Ileana Șerban Toma, a depus juramantul astazi. Aceasta il inlocuiește pe fostul subprefect, Nicusor Roșca, eliberat din funcție joi, 11 aprilie, prin Hotarare de Guvern.Ileana Șerban Toma era comisar in cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Dolj. Citește…

Judecatoarea Iulia Motoc a depus juramantul pentru functia de judecator al Curtii Penale Internationale de la Haga (VIDEO)

20:01, 08.03.2024 - Judecatoarea Iulia Motoc a depus juramantul pentru functia de judecator al Curtii Penale Internationale de la Haga.Este pentru prima data cand un roman reuseste sa acceada la aceasta instanta de judecata internationala, conform TVRinfo.ro. Judecatoarea Iulia Motoc a fost aleasa cu o majoritate de peste…

Iulia Motoc a depus juramantul pentru funcția de judecator la Curtea Penala Internaționala: „Este o mare onoare”„

17:00, 08.03.2024 - Iulia Motoc a depus juramantul pentru funcția de judecator al Curții Penale Internaționale de la Haga, fiind pentru prima data cand un roman reușește sa acceada la aceasta instanța de judecata internaționala.

Iulia Motoc a depus juramantul pentru funcția de judecator al Curții Penale Internaționale de la Haga

16:25, 08.03.2024 - Iulia Motoc a depus juramantul pentru funcția de judecator al Curții Penale Internaționale de la Haga. Este pentru prima data cand un roman reușește sa acceada la aceasta instanța de judecata internaționala.

Se asfalteaza un drum de legatura intre Șag și Sanmihaiu Roman, parte din centura mica a Timișoarei

14:45, 08.03.2024 - Consiliul Județean Timiș a predat, vineri, catre constructor, amplasamentul a DJ 593C Șag (DJ 593) – Sanmihaiu Roman (DJ 591A). Drumul de pamant urmeaza sa fie asfaltat cu bani de la Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice și Administrației.


Ce parere ai despre aceasta stire?