Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vlad Oprea: Să aveţi sărbători luminate și stați în casă, viața primează !

Publicat:

Cele mai sincere urari de sanatate si prosperitate tuturor cetatenilor orașului Titu, in momente de sarbatoare deplina a crestinilor – . 2020 sa va aduca lumina in case, primenire sufleteasca, revelatia mantuirii, iar harul Mantuitorului sa se reverse asupra dumneavoastra! Sa aveti sarbatori luminate. HRISTOS A INVIAT! Un minim simț de responsabilitate […]

Citeste articolul mai departe pe tvpartener.ro…  

Sursa articol: tvpartener.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hristos a Inviat! Mesajul Asociatiei romanilor expulzati in 1940 in urma Dictatului de la Viena, Filiala Carei

09:55, 04.05.2024 - Hristos a Inviat! Hristos a Inviat din morti, cu moartea pre moarte calcand, si celor din morminte viata daruindu-le! . „Eu sunt Calea, Adevarul si Viața” a spus  Mantuitorul. Asociația romanilor refugiați și expulzați in urma Dictatului de la Viena din 1940, filiala Carei, va dorește sa aveți parte…

Se pregatește creșterea varstei de pensionare? Eurostat anunța ca speranța de viața crește in UE

15:40, 03.05.2024 - Speranța de viața a inceput din nou sa creasca in Uniunea Europeana, conform celor mai noi date de la Eurostat. Pe baza acestor informații, Romania ar putea decide creșterea varstei de pensionare.

PELICULA CINEMATOGRAFICA Se va produce un film despre viața lui Frank Sinatra

11:40, 01.05.2024 - Martin Scorsese iși reia planurile de a realiza un film despre viața lui Frank Sinatra. The post PELICULA CINEMATOGRAFICA Se va produce un film despre viața lui Frank Sinatra first appeared on Informatia Zilei .

Astazi este Paștele Catolic: Sarbatori liniștite și luminate tuturor celor care sarbatoresc Paștele Catolic!

08:05, 31.03.2024 - Astazi este Paștele Catolic: Sarbatori liniștite și luminate tuturor celor care sarbatoresc Paștele Catolic! The post Astazi este Paștele Catolic: Sarbatori liniștite și luminate tuturor celor care sarbatoresc Paștele Catolic! first appeared on Partener TV .

Liviu-Ioan Balint deputat: -Sarbatori pascale luminate! Boldog husveti unnepeket!

09:05, 30.03.2024 - Sarbatori pascale luminate! Boldog husveti unnepeket! Acest articol Liviu-Ioan Balint deputat: -Sarbatori pascale luminate! Boldog husveti unnepeket! a aparut prima data pe ZTV.ro - Zalau TV .

Proiect adoptat tacit in Senat privind anularea pe viata a permisului, daca soferul a provocat un accident cu victime

19:35, 05.02.2024 - Senatul a adoptat tacit, luni, un proiect initiat de deputati PNL, care propune anularea pe viata a permisului conducatorului auto daca acesta a provocat un accident soldat cu pierderi de vieti omenesti, fiind sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor.

CALENDAR ORTODOX 2024: Sfanta Mucenița Agata

06:05, 05.02.2024 - CALENDAR ORTODOX 2024: Sfanta Mucenița Agata Sfanta Mucenița Agata (sau Agatia) s-a nascut in anul 235 in cetatea Panormos (astazi Palermo din Sicilia). Ea era o femeie foarte frumoasa și foarte bogata. Era creștina și trai o viața curata și cu fagaduința de aș darui viața in totalitate lui Hristos,…


Ce parere ai despre aceasta stire?