Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vlad Gherman, dezvăluiri despre melodia compusă pentru fosta iubită. Artistul speră la o împăcare: „Avem momente când ne sunăm seara” / VIDEO

Publicat:

Povestea desparțirii dintre și Cristina Ciobanașu pare sa nu mai ia sfirșit și spiritele s-au incins din nou dupa ce actorul i-a compus o melodie prin care pare sa o cheme inapoi in brațele lui. , a facut marturisiri uluitoare despre relația actuala dintre el și Cristina Ciobanașu, la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Iata ce parere are Cristina Ciobanașu despre melodia pe care i-a compus-o și cum au evoluat lucrurile dintre ei dupa lansarea piesei!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila

07:45, 23.04.2024 - Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila Continue reading Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila at Tabu.

Acces Direct. Fosta iubita a lui Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt, dezvaluiri despre ziua tragediei! Detalii despre relație: „Nu m-a prins cu nimeni” / VIDEO

20:15, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Madalin a facut dezvaluiri despre ziua tragediei. Ce detalii a oferit tanara despre relația pe care au avut-o. Ea susține ca tanarul nu a prins-o cu nimeni inainte de accidentul in care a murit.

Xtra Night Show. Cine face primul pas spre impacare dupa o cearta in relația Cristinei Ciobanașu cu iubitul ei. Sunt impreuna de aproape trei ani: „De cele mai multe ori...”

11:25, 09.04.2024 - Cristina Ciobanașu și Alexandru Mureșan sunt impreuna de aproape trei ani. In toata aceasta perioada, iubitul ei a ințeles-o ca are și proiecte pe plan profesional care o solicita mai mult decat in viața de familie. Actrița spune ca tocmai de la acest motiv pot sa porneasca uneori certuri, dar tot partenerul…

Mirel, criminalul care a ucis-o pe Andreea in Timișoara, ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita. Apropiații lui, dezvaluiri terifiante: ”Era proprietatea lui”

10:36, 28.03.2024 - Au aparut informații halucinante despre criminalul din Timișoara! Mirel ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita, fața de care ar fi avut un comportament care a speriat-o. Apropiații criminalului care a ucis-o pe Andreea au facut dezvaluiri ingrozitoare.

Irinel Columbeanu, despre fosta iubita: „Aș vrea sa o invit in alte locuri pe Oana, nu unde stau eu acum”

22:00, 26.03.2024 - Printre femeile care au trecut prin viața lui Irinel Columbeanu se numara și Oana Cojocaru, o bruneta mai tanara decat el cu 40 de ani, alaturi de care fostul milionar de la Izvorani s-a afișat de multe ori la evenimente mondene și la shopping, potrivit Click!.

Cum a reacționat Oana Moșneagu acuzata ca „l-a furat” pe Vlad Gherman de la fosta iubita. Actorii se pregatesc de nunta

17:45, 10.03.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta, dar internauții nu au depași fosta relația a actorului. Cum i-a raspuns actrița unui fan care a acuzat-o ca „l-a furtat” pe fostul iubit al Cristinei Ciobanașu.

A trecut dau nu Babs peste desparțirea de Dorian Popa?! Fosta iubita a vloggerului a raspuns celei mai mari curiozitați: ”Dezamagirea care...” / FOTO

18:10, 03.03.2024 - Dupa cateva luni de la separare, Claudia Iosif a dezvaluit daca mai sufera sau nu din cauza desparțirii de Dorian Popa! Fosta iubita a vloggerului a raspuns celei mai mari curiozitați, iar mesajul ei i-a pus pe fani pe ganduri. Ce s-ar fi intamplat, de fapt, intre cei doi.

Pedeapsa primita de un barbat care i-a ucis pe fosta sa iubita și noul ei partener. Criminalul a chemat vecinii sa vada cadavrele

17:25, 01.03.2024 - Un barbat din Marea Britanie care, intr-un atac „feroce și nemilos", și-a injunghiat mortal fosta partenera, l-a ucis pe barbatul cu care aceasta se intalnea și a violat o femeie aflata in locuința in care a avut loc masacrul a fost condamnat la inchisoare pe viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?