Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIRUSUL APOCALIPSEI. La fel de LETAL ca SARS, se transmite de la ANIMAL la OM fără nicio MUTAŢIE. SAVANŢII sunt ÎNGROZIŢI: poate UCIDE fulgerător

Publicat:

1447319844 virusul apocalipsei sars Vesti teribile pentru viitorul omenirii: un nou virus SARS a aparut, este extrem de agresiv si se poate transfera direct de la lilieci la oameni fara nicio mutatie, ceea ce ingrozeste epidemiologii din intreaga lume.

Virisul similar cu SARS (Sindromul Acut Respirator Sever este o boala care afecteaza sistemul respirator al omului, indusa de virusul SARS) cauzeaza un sindrom respirator acut, iar în prezent înca nu este clar daca se transmite si de la om la om. Între 2003-2004, SARS a ucis 8.000 de oameni la nivel global.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simptomele hemofiliei, o boala rara a sangelui care se transmite ereditar. Tratamentul prescris

11:46, 19.04.2024 - Hemofilia, o boala ereditara, din pacate, nevindecabila, are impact uriaș și asupra copiilor. La Buzau, dintre cei 17 pacienți care primesc tratament pentru aceasta maladie, 12 sunt copii. In Romania, sunt inregistrate peste 2.000 de persoane diagnosticate cu hemofilie și boala von Willebrand.

Oamenii nu au imunitate la virusul gripei aviare. EFSA avertizeaza asupra apariției unei pandemii

19:55, 03.04.2024 - Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara (EFSA) a avertizat miercuri cu privire la o pandemie de gripa aviara daca virusul devine transmisibil intre oameni, deoarece acestia nu au imunitate la virus, relateaza Reuters.

Oamenii de știința au descoperit ca o mutație genetica provoaca psoriazisul

18:45, 31.03.2024 - Dr. Chelisa Cardinez (foto) spune ca descoperirea ofera in sfarșit o explicație pentru motivul pentru care pacienții cu psoriazis pot dezvolta artrita psoriazica, lasandu-i cu dureri articulare, rigiditate și umflaturi. Foto: Jamie Kidston/ANU Psoriazisul este o boala inflamatorie sistemica, mediata…

Vești proaste pentru romani! Taxe și impozite mai mari pe proprietați. De cand vor da oamenii mai mulți bani

09:10, 28.03.2024 - Vești proaste! Romanii vor fi nevoiți sa plateasca taxe și impozite mai mari pentru proprietați. Iata de cand vor da oamenii mai mulți bani. Detaliile oferite prin intermediul unui material semnat de Alex Milcev, liderul departamentului de Asistenta fiscala si juridica.

Fosilele unui „animal foarte ciudat”, gasite intacte. „Aceasta descoperire nu face decat sa sporeasca ciudațeniile din Triasic”

08:05, 25.02.2024 - Oamenii de știința au descoperit o noua fosila remarcabil de completa - o reptila acvatica de 5 metri lungime din perioada triasica. Creatura dateaza de acum 240 de milioane de ani și a fost supranumita „dragon” din cauza gatului sau extrem de lung, scrie BBC.

Primul caz de ciuma din ultimii opt ani in Oregon (SUA) / Cum se transmite și care sunt simptomele

05:20, 13.02.2024 - Primul caz de ciuma din ultimii opt ani a fost inregistrat in statul american Oregon. Este vorba despre un locuitor dintr-o zona rurala. Experții cred ca puricele infectat a fost transportat cu ajutorul unei pisici, potrivit Sky News.Anunțul privind cazul de ciuma a fost facut de autoritațile sanitare.…

„Sirski ne va ucide pe toti”. Noul șef al armatei lui Zelenski are reputatia de „macelar”, care isi pune oamenii in pericol (POLITICO)

23:00, 09.02.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a vrut sa dea o noua viata armatei sale prin numirea generalului Oleksandr Sirski in functia de comandant-sef, dar multi dintre militari au reactionat cu disperare: „Sirski ne va ucide pe toti”, a declarat un soldat, sub protectia anonimatului, relateaza POLITICO,…

Care sunt simptomele malariei și cum se transmite. Dr. Adrian Marinescu: „Nu este un lucru cu care ar trebui sa glumim”

15:25, 06.02.2024 - 11 cazuri de malarie au fost confirmate in Romania in ultimele trei luni, iar cel mai recent caz, care a atras atenția publicului, este al fostei soții a președintelui Consiliului Județean Cluj. Femeia a calatorit in Zanzibar și, dupa intoarcerea ei, s-a


Ce parere ai despre aceasta stire?